Sunucu kapalıyken neler yapılıyor?

Başlatan Ahesta, 12.12.2020 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2023 07:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.03.2022 19:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Merak ettiğim bir konu. Boş zamanlarımda genelde Vice'da rol yaparak geçiriyordum. En azından karantina döneminde güzel bir aktivite oluyordu. Sunucu kapanınca ufak bir boşluğa düştüm. Siz neler yapıyorsunuz merak ettim. Ben bu zamanı The Witcher 3 oynayarak geçiriyorum. (Hayatın sa-mp olmuş. Sosyalleş diyenler gelmeden.)
[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 82
bir reklam ve tanıtım şirketinde 9-5 çalışıyorum, onun dışında evde de freelance altyazı işi yapıyorum, yemek yiyorum, ders kayıtlarımı izliyorum, evde sporumu yapıyorum, bir şeyler izliyorum derken gün bitiyor zaten :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Buranın "Rehberler" kısmına İskoçya'yla ilgili rehberler hazırlayıp kültürümü geliştiriyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2023 07:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.03.2022 19:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Peritowski - 12.12.2020 00:56
bir reklam ve tanıtım şirketinde 9-5 çalışıyorum, onun dışında evde de freelance altyazı işi yapıyorum, yemek yiyorum, ders kayıtlarımı izliyorum, evde sporumu yapıyorum, bir şeyler izliyorum derken gün bitiyor zaten :D

Evde spor mu? Yaklaşık 1.5 senedir aktif olarak fitness ve body building ile ilgileniyordum. Şu karantina olayları çıktığından beri evdeki dumbelleri elime almak zulüm gibi geliyor. Salonlar kapalı değil fakat bu dönemde gitmeyi pek sağlıklı bulmuyorum. Gerçekten taktir ettim eğer bunu başarabiliyorsan. :D @Peritowski

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Hayatın sa-mp olmuş. Sosyalleş

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.07.2024 22:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 82
Alıntı yapılan: Ahesta - 12.12.2020 01:13
Alıntı yapılan: Peritowski - 12.12.2020 00:56

Evde spor mu? Yaklaşık 1.5 senedir aktif olarak fitness ve body building ile ilgileniyordum. Şu karantina olayları çıktığından beri evdeki dumbelleri elime almak zulüm gibi geliyor. Salonlar kapalı değil fakat bu dönemde gitmeyi pek sağlıklı bulmuyorum. Gerçekten taktir ettim eğer bunu başarabiliyorsan. :D @Peritowski

Ben de yaklaşık 2 senedir spor salonunda yapıyordum bu işi. Aslında body building değil daha çok güç antrenmanları ve yüzme için spor salonuna gidiyordum. Dediğin gibi pandemi çıkınca spor salonları da tam bir corona yuvası oldu, üyeliğimi yaktım ve eve set aldım. İşim gereği gün içerisinde ortalama 10km falan nereden baksan yürüyorumdur, bir de eve gelince ağırlık çalışmak çok iyi hissettiriyor. Eskisi gibi sistematik ve bölgesel çalışmıyorum ama yine de gücümü ve şeklimi korumaya çalışıyorum. :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Ahesta - 12.12.2020 00:46
Merak ettiğim bir konu. Boş zamanlarımda genelde Vice'da rol yaparak geçiriyordum. En azından karantina döneminde güzel bir aktivite oluyordu. Sunucu kapanınca ufak bir boşluğa düştüm. Siz neler yapıyorsunuz merak ettim. Ben bu zamanı The Witcher 3 oynayarak geçiriyorum. (Hayatın sa-mp olmuş. Sosyalleş diyenler gelmeden.)
[spoiler][/spoiler]

Witcher'ı çok bitirdim. Yeni hikayeli oyunlar favorim..

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Call of duty modern warfare serisine en baştan başlayıp 5. defa veteranda bitirdim... Yardım edin.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.05.2026 16:33
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2023 21:10
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Kovba - 12.12.2020 01:31
Call of duty modern warfare serisine en baştan başlayıp 5. defa veteranda bitirdim... Yardım edin.

Call of Duty 2, D-Day kısmını Veteran'da bitirmeye çalışmamın on altıncı saati. Vay halimize...

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —