Basketbol Sistemi

Başlatan Vice Roleplay, 12.12.2020 19:54

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35

Sistem Adı: Basketbol Sistemi
Geliştirici: @Flaviano ve @Celsius

Sistem Detayları

• East Vice bölgesinde bulunan basketbol sahasında /basketbol basla komutunu kullanarak basketbol maçını başlatabilirsiniz. (Aynı anda sadece 1 maç yapılabilir)
  • /basketbol davet komutunu kullanarak oynayacağınız oyuncuların ID'sini girerek onları maça dahil edebilirsiniz.
  • Basketbola davet ettikten sonra takımları belirlemek amacıyla Aksesuar Sisteminden yelek vesaire alabilirsiniz.
  • Maçlar 5 dakika sürüyor ve potalara göre sayı mantığı işliyor (kendi potana atarsan karşı takıma puan sayılır, maçtan önce pota belirlemelisiniz)
  • Klavyenizde bulunan ALT tuşuna basarak basket atabilirsiniz. Sağ altta çıkan yeşil bara göre şut gücünüzü belirlemektesiniz. [spoiler][/spoiler]
  • Y tuşuna basarak yere düşen topu alabilir veyahut şut çeken kullanıcının yakınlarında basarsanız şansa onu bloklayabilirsiniz.
  • Sağ klik (nişan alma tuşu) ile oyuncunun üzerinde çıkan yeşil ibreyi gördükten sonra N tuşuna basarak ona pas verebilirsiniz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2026 21:01
Köken Ingiltere
Popülerlik 51
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 17:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Güzel görünüyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 13:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 60
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2022 02:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Beklediğim ve beğendiğim bir sistem.  :o :-X

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yürürken "alt+N" kombinasyonu çok zor olacağını düşünüyorum. "alt+F" yada " alt+X" olsa daha iyi olur. Daha hiç oynama fırsatı olmadı ama.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 17:27
Köken Meksika
Popülerlik 90
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.01.2024 18:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.01.2024 19:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: itzniggaFedaisi - 28.12.2020 23:13
Yürürken "alt+N" kombinasyonu çok zor olacağını düşünüyorum. "alt+F" yada " alt+X" olsa daha iyi olur. Daha hiç oynama fırsatı olmadı ama.

Oynadım ve katılıyorum

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

ALT+N kombinasyonu yok sistemde, nereden bahsediyorsunuz tam olarak? @itzniggaFedaisi

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Basket maçları izledim ve pas atması zor olduğu için herkes koşturup kendi atmaya çalışıyor seyir zevki için pas kombinasyonu düzeltilmeli

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Flaviano - 29.12.2020 00:02

ALT+N kombinasyonu yok sistemde, nereden bahsediyorsunuz tam olarak? @itzniggaFedaisi
alt+N tuşu yazıyordu belkide öyle okudum(eğer yanlış okuduysam affedin) N tuşuda klavyede çok uzak değil mi? @Flaviano

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
  Gayet başarılı sistem.