Cruz Lee [YARALI KURAL İHLALİ]

Başlatan SCARFACE242, 27.12.2020 14:56

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.10.2025 23:21
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.11.2023 17:54
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cruz Lee @Emre77x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YARALI KURAL İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs yaralı iken süresi bittiği vakitte yerden kalkıp arkadaşının aracına binip gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler]
[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
80 Saniye yaralıydım süre bittikten sonra kalkıp kaçmam normal bir şey sadece yumruklu kavga oldu silah çekmediniz. Silah ile yaralansaydım kalkıp kaçmam saçma olabilirdi ama yumruklu bir kavga olduğu için kalkıp kaçmam normal.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.10.2025 23:21
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.11.2023 17:54
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: Emre77x - 27.12.2020 15:14
80 Saniye yaralıydım süre bittikten sonra kalkıp kaçmam normal bir şey sadece yumruklu kavga oldu silah çekmediniz. Silah ile yaralansaydım kalkıp kaçmam saçma olabilirdi ama yumruklu bir kavga olduğu için kalkıp kaçmam normal.
Hiç bir alakası yok o kadar dayak yiyip sistemsel bayılan bir adamın 80 saniye dolduktan sonra hiç bir şey olmayıp kalması saçmalıktan başka bir şey değil.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sadece bir tane adamınız bayılttı beni 5 6 kişi peşimden koşup vurmaya çalışıyordunuz sonra bayıldım. Fırsattan yararlanıp kaçmam size göre saçma olabilir ama bana göre normal bir şey. Adminin kararına kaldı bir şey diyemem.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Merhaba,

Yaralı süresi bittiği gibi kaçıp gittiğine dair net bir kanıt yok. Başında dahi beklememişsiniz demek ki kaçabilmiş, ikinci ekran görüntüsü de sansürle dolu olduğu için bulunduğunuz durumdan net bir şey anlaşılır değil. Brawl rolünün ardından sistemsel yaralı konuma düştüğünde bir baskı uygulamadıysanız, başı boş bıraktıysanız bir süre bekleyip ardından rolünü yaparak gidebilir. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.