UG:MP - Yeni San Andreas Multiplayer Platformu

Başlatan Kripteks, 30.12.2020 17:11

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 18:08
Birlik Lonergan Mob
Köken Arnavutluk
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
https://youtu.be/wUU0N569Sa0

Yeni bir San Andreas Online platformu çıktı.San Andreas ve öncesi GTA serilerindeki tüm haritalar, silahlar, skinler,araçları san andreas ile uyumlu hale getirmişler.
Bknz: Manhunt, Bully: Scholarship, GTA: Vice City, GTA 3 ve son olarak GTA: San Andreas. Üstelik SA-MP sürümünün 0.3.7 versiyonuyla uyumlu. Yani sunucu sahipleri yeniden sıfırdan mod yazmakla uğraşmıyacak. Dilerse 0.3.7 sürümüyle uyumlu yapıp sunucu açabilecek.

0.3DL sürümüyle uyumlu hale gelirse Vice bu platforma geçiş yapmayı düşünür mü sizce?

https://youtu.be/kBEjnZ9-zeE

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yeniliğe hayır deneceğini sanmıyorum  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2026 20:17
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Yüksek ping, drop gibi sorunlara umarım çözüm bulunmuştur.  :D

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Baya sıkıntılı diyenler var, birkaç yere baktım RTX 2060'lı pc ile bağlanıpta 50fps altı görenler olmuş. Optimizasyon sıkıntısı yaşayan kişi sayısı çok fazla sanırsam. Fikir güzel ama gereksiz.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2025 02:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Aureus - 31.12.2020 00:01
Baya sıkıntılı diyenler var, birkaç yere baktım RTX 2060'lı pc ile bağlanıpta 50fps altı görenler olmuş. Optimizasyon sıkıntısı yaşayan kişi sayısı çok fazla sanırsam. Fikir güzel ama gereksiz.
Sorunlar düzelirse güzel olur ama ping ve fps sorunları oldukca sıkıntılı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.02.2024 18:08
Birlik Lonergan Mob
Köken Arnavutluk
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: asir - 31.12.2020 04:37
Sorunlar düzelirse güzel olur ama ping ve fps sorunları oldukca sıkıntılı.

İlerliyen zamanlar da bu sorunu çözeceklerini düşünüyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.11.2023 19:39
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Aa böyle bir konu varmış. Görmemişim. Konudaki videoları GTAMulti'ye açtığım konudan aldın sanırım. Neyse önemli değil.

Bully haritasında ve Manhunt mapinde fps dropları yaşanması normaldir. Oyununuzdaki skygfx vs. modlarını silip fps arttırabilecek asi veya cleo modlarını yüklerseniz optimizasyon sıkıntısını bir tık çözebilirsiniz. Ve hiç gereksiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. SA-MP'ın birçok sıkıntısı var. UG:MP, SA-MP'ı geliştirip çok güzel özellikler ekliyor. Yakın zamanda GTA Online'da etrafta gördüğünüz NPC'leri UG:MP'ye getirmeyi düşündüklerini söylediler. Bunu birçok RP sunucusu kullanmayabilir fakat bu oyun için büyük bir gelişme olur.

Ralph Ivory Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.07.2023 16:48
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 28
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 26
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Undreground modunun çok oyunculu hali, normal San Andreas üzerinden tek oyunculu olarak oynamıştım güzel bir mod ancak sıkıntıları bol, optimizasyon ve crash sorunları bol onun dışında güzel ve zevk veren bir mod.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Birkaç güncelleme sonra SAMP'ın önüne geçebilecek bir platform. Test ettim ve benim açımdan oynanışa engel bir sıkıntısını göremedim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2008'den beri buradayım ihanet edemem