Modifiye sistemi hakkında.

Başlatan ysia, 10.01.2021 19:40

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Buccaneer'de görülen eklentinin olmaması için bir neden yok sanırım. Güzel gözüküyor, taktırmak isterdim fakat yok. Önceki AR-GE'lerde de başka araçlar için "NoS Takılamaması" hakkında konuşulmuştu. Paintjob harici oyunun el verdiği tüm eklentilerin kullanma taraftarıyım.
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Katılıyorum, modifikasyonlarla çok güzel görünüyor bu araç.

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Destek,paintjob haricinde tüm modifiye eklentileri gelebilir. Araçlar daha hoş gözükücektir.  :)  :o

Aiden Maddox Lv.23
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.06.2026 03:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Bence paintjob hakkı marketten satın alınarak elde edilebilir, rollere paintjobun da çeşitlilik katacağını düşünüyorum. Ayrıca destek. :) :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:45
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 58
Jay Harlow Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 21:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2022 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Sadece buccaneer için değil, her arabaya eklenti yapılsasamp el veriyorsa hoş duracaktır. Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: zynaX - 11.01.2021 11:25
Sadece buccaneer için değil, her arabaya eklenti yapılsasamp el veriyorsa hoş duracaktır. Destekliyorum.
Zaten buccaneer bir örnekti, yazımın sonunda paintjob harici oyunun el verdiği her şeyin eklenmesini istediğimi belirtmiştim.  :) :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2026 20:17
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Samp'ın el verdiği imkanlar doğrultusunda tüm modifiyelerin aktif olması taraftarıyım.Neden herkes paintjob harici demiş?Paintjob'un da araçlarda aktifleşmesi kanaatindeyim, rollere katkı sağlayacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 02:28
Köken Rusya
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.06.2026 00:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Arkadaşlar, paintjob'a neden karşısınız? Amerika'da özellikle lowridercı tayfa bu işleri araçlarına yapıyor ve bence çok iyi duruyor.  Bir örnek aşağıda olacak. Madem karşısınız, elegy gibi spor araçlar için değil de lowrider olan savanna blade gibi araçlara gelsin. "Troll duruyor" diyenler bu araçların gerçekteki sahiplerine de troll demezler umarım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: leftyguns - 11.01.2021 12:01
Arkadaşlar, paintjob'a neden karşısınız? Amerika'da özellikle lowridercı tayfa bu işleri araçlarına yapıyor ve bence çok iyi duruyor.  Bir örnek aşağıda olacak. Madem karşısınız, elegy gibi spor araçlar için değil de lowrider olan savanna blade gibi araçlara gelsin. "Troll duruyor" diyenler bu araçların gerçekteki sahiplerine de troll demezler umarım.

mümkünse uyar, destek