[12.01.2021] Jeff Kyle

Başlatan Vicolays, 12.01.2021 20:28

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeff Kyle @Jeff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Reginald Barret

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracına PIT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Doğru düzgün yolumda gidiyorum, Truckerımı kasıyorum. Aradan bir kişi çıkıyor ve beni sıkıştırmaya çalışıyor. Yolun sağına yapışmış şekilde ilerliyorum o derece sıkıştırdı. Biraz ilerledikten sonra sağımdaki duvar gitti ve kişi beni denize attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler] [/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir ceza almasını arz ediyorum.

Jeff Kyle Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.01.2026 21:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Şahsın sunucu içerisindeki ping değerleri yüksek olduğundan benim ekranımda herhangi birşey görünmüyordu. [Fps Drop veya Ping] şahısa açıkladım. Şahıs zaten ileri geri gidip geliyordu bu yüzden şahsın lagı yüzünden suya uçmuştur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Jeff - 12.01.2021 20:45
Şahsın sunucu içerisindeki ping değerleri yüksek olduğundan benim ekranımda herhangi birşey görünmüyordu. [Fps Drop veya Ping] şahısa açıkladım. Şahıs zaten ileri geri gidip geliyordu bu yüzden şahsın lagı yüzünden suya uçmuştur.
Üzgünüm ama SAMP MTA gibi değil, laglanınca kendin laglanmıyorsun karşısı sadece laglanıyor ve senin bana pit attığın orada SS'de

Jeff Kyle Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.01.2026 21:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
İnternet değerlerinden dolayı ileri gidip geliyordun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Ekran görüntüleri mevcut olabilir ama bu görüntülerden tam olarak kasıtlı, bilerek yapıldığını maalesef anlayamayız. Gerçekten lag, bug durumları da girmiş olabilir araya. Tüm bunları değerlendiriyoruz. Aynı kullanıcıdan tekrar bir şikayet olursa gereken ceza verilecek. @Jeff.