Birlik üyesi,sayı kuralı

Başlatan KOKAINCI, 15.01.2021 19:12

« önceki - sonraki »
Diego Juarez Lv.37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2023 22:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Öncelikle herkese merhaba,iyi forumlar dilerim.Bu server açıldığından beri varım,bir çok Roleplay serverında uzun zamanlar geçirdim ancak hiç bir serverda bu düşündüğüm sistemi göremedim.Bu sunucu için konuşucağım örneğin X birliği 60 kişi iken A birliği 10 kişi X birliğine daha çok talep olduğu için herkes o tarafa kaymaya devam ediyor.A,B,C birlikleri sürekli az kişi ile rol döndürmeye çalışıyor bir yerden sonra tıkanıp kapatıyor.Bence bu şeye bir sestem getirilmeli örneğin en fazla 30 kişi alınsın,diğer birlikler diğer rollerin tadınada bakabilsin oyuncular.Şuan ayak üstü hızlıca yazdım bir kaç saat sonra daha detaylı olarak yorumlarda anlatacağım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.07.2023 22:44
Köken Italya
Popülerlik 27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2022 23:44
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.03.2023 23:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.03.2023 20:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
detaylıca yazdıktan sonra bir daha bakacağım ;)

Chachi Young Lv.58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2024 21:59
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.12.2023 20:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2023 21:58
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.06.2022 22:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bence gerek yok. Herkes beğendiği birlikte rol yapabilmeli. Eğer 100 kişilik bir birliği yönetebiliyorlarsa kimse boşta kalmıyorsa zaten o birliği tebrik etmek gerek. Kişi sayısı eşitlemek saçma. Bir sürü kültür var. İtalyan birliğinin alanı dolu diye Japon birliğine gitmemeli veya ghetto rolü yapmamalı.

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Desteklemiyorum,bu konuda kısıtlamaya gerek yok. İyi yöneten,başarılı olan zaten her zaman kazanır.

Diego Juarez Lv.37
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: TekTabanca - 15.01.2021 19:28
Bence gerek yok. Herkes beğendiği birlikte rol yapabilmeli. Eğer 100 kişilik bir birliği yönetebiliyorlarsa kimse boşta kalmıyorsa zaten o birliği tebrik etmek gerek. Kişi sayısı eşitlemek saçma. Bir sürü kültür var. İtalyan birliğinin alanı dolu diye Japon birliğine gitmemeli veya ghetto rolü yapmamalı.

Kimse kimseye Japon rolu yap demiyor,sadece yapılmayan kültürlere ait herkesin ulaşılması,farklı tadların ortaya çıkması için açılmış bir konudur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: KOKAINCI - 15.01.2021 21:39
Alıntı yapılan: TekTabanca - 15.01.2021 19:28

Kimse kimseye Japon rolu yap demiyor,sadece yapılmayan kültürlere ait herkesin ulaşılması,farklı tadların ortaya çıkması için açılmış bir konudur.
Herkesin alıştığı bir rol düzeni ve kültürü var sampda daha önce hiç japon rolü yapmamış olan biri  bu rolü gereksiz bulabilir ve yapmak istemeyebilir. Siyahi rolleri zaten şu an bu platformda çok fazla ve insanlar çeteci rolünü seviyor, eğer birliğin lideri 100 kişiyi yönetirse yönetsin bence sıkıntı yok. Desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Talep varsa talebi engellemek saçma olur, zaten kalabalık olan birlikler genelde çeteler oluyor, haliyle bir gecekondu mahallesinde 60-70 kişi yaşıyor, ghetto görünümü için sokaklar aktif kalmalı. Desteklemiyorum.

Diego Juarez Lv.37
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Belki ileride dahada düzenleştirip açarım konuyu belli ki herkes rolü bir tek bölgede olsun istiyor.