Soygun güncelemesi

Başlatan Diyar21323, 20.01.2021 21:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Soygun için marketler ve bankalar olmalı ama gerçektende uygulana bilirmi sizce uygun kuralar ola bilirmi? sizin bunun  uygulanması için uygun kuralar olabilirmi?
Fikrinizi yorumlara yazın.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.03.2022 23:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Diyar21323 - 20.01.2021 21:46
Soygun için marketler ve bankalar olmalı ama gerçektende uygulana bilirmi sizce uygun kuralar ola bilirmi? sizin bunun  uygulanması için uygun kuralar olabilirmi?
Fikrinizi yorumlara yazın.
kura çekilsin ve çıkan kişi banka soysun iyi fikir

(Banka olmaz, şehirde tek banka var ve önünde illegal birlikler kaos yaratır, marketi bilemedim. Desteklemiyorum.)

Raphael King Lv.62
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 06:48
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.07.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 5
Saçma ben ce çünkü onun önüne geçemez polis herkes soymak ister bu sefer herkes zengin olur legal işler azalır desteklemiyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 15:40
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 15:41
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Bu ar-ge'den çok sohbet konusu olmuş. Her ne kadar rolde, gerçek hayatta yapılabilen mümkün olan neredeyse her şeyin yapılması taraftarı olsam da bu konu bunun dışında. Eğer bu, admin izinli rollerden çıkıp sistem olarak gelirse gelen 10 hırsızlık ihbarından dördü, beşi bu tarz ihbar olur. Kesinlikle desteklemiyorum. Eğer bu tarz bir rol çok gerekliyse, oluşumlar yetkililerden izin alıp böyle bir rol yapabilirler zaten.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.03.2023 00:37
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Sunucu Hırsız Polis sunucusuna dönüşür,bir kaç kez Adminlerin kontrolünde Event şekilinde yapılırsa belki olabilir ancak kafasına göre herkes banka soymaya kalkarsa,sunucu sunuculuktan çıkar.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 09.02.2024 02:47
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2022 20:37
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Desteklemiyorum, şuan ki sistem yeterli.

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kesinlikle desteklemiyorum,admin kontrolü altında büyük birlikler bu rolleri gerçekleştirebilir,konu defalarca açıldı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
eve girip /soygun çekmek yerine markete gidip /soygun çekeceksin pek özel bi yanı yok

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Farklı mevkilerde bankalar konumlandırılabilirse ve bu los santosa göre ayarlanabilirse zaten polis sayısıda artmış bir durumda her akşam 19dan sonra polis sayısı 50 veya  50yi geçiyor gerçek hayatta banka soymak o kadarda kolay olmadığı için aynı şey sunucuya uyarlanırsa bir sorun olacağını düşünmüyorum polislerin sırf kaçtık diye 5-10 ekip peşimize düşmesindense banka soyanlara 5-10 kişi gitmeleri daha mantıklı geliyor şuna gelirsek hırsız-polis sunucusuna dönebilir mi orasını bilmiyorum önerim bu yönde.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şehirde beş altı market olabilir, interiorları açılır. 10 seviye hırsızlığı olan oyuncular haftada bir defalığına soyabilir, aynı ev sistemindeki gibi oto ihbar gidebilir. Fakat çuval taşımak yerine direkt para cebe gelmeli. İhbar ise paranın %90'ını aldığımız vakit otomatik olarak gitmeli. Anlattığım şekilde güzel gibi, pek de suistimal edilmez. Bir hafta bekleme süresi makul.