Skin ekletme

Başlatan Mayth, 23.01.2021 15:00

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: zONEz - 23.01.2021 15:12
Alıntı yapılan: Vigilante - 23.01.2021 15:08
vK gibi yerlerde rahatlıkla bulunan bir kafayı siz alıp özel skin diye ekletebiliyorsanız başkası neden ekletmesin? Herkes eşit sonuçta. Özel bir kafa yaptırdıysanız tabii, dediğinizde haklısınız.

Dip not: Siz sıfırdan özel bir kafa yaptırtıp ( başka bir kafayı alıp üstünde oynama da dahil ) sunucuya attırsanız zaten başkası onu ekletemez. O yüzden rahatlıkla forumda/discordda bulunan bir skin kafasını sadece bir insan özel skin diye ekletti diye başkaları bunu kullanma hakkından mahrum bırakılmamalı. Özel bir yanı yok, rahatlıkla bulunuyor.

Özel kafa yaptırdığınız zaman başka birinin kullanmak için çalması lazım ortalıkta dolaşan bir kafayı alıp koyduktan sonra artık sizin olmuyor hala free bir kafa oluyor. Özel skin ekleteceğim ve açıkcası umrumda değil kimin ne kullandığı.

Demek istediğim de bu zaten, free bir kafayı özel skin diye eklettiğinizde başkası da ekletebilir, kimsenin kimseden bir farkı yok. Bu yüzden desteklemiyorum bu AR-GE'yi maalesef.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.06.2022 21:00
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 26
Alıntı yapılan: Vigilante - 23.01.2021 15:15
Alıntı yapılan: zONEz - 23.01.2021 15:12
Alıntı yapılan: Vigilante - 23.01.2021 15:08
vK gibi yerlerde rahatlıkla bulunan bir kafayı siz alıp özel skin diye ekletebiliyorsanız başkası neden ekletmesin? Herkes eşit sonuçta. Özel bir kafa yaptırdıysanız tabii, dediğinizde haklısınız.

Dip not: Siz sıfırdan özel bir kafa yaptırtıp ( başka bir kafayı alıp üstünde oynama da dahil ) sunucuya attırsanız zaten başkası onu ekletemez. O yüzden rahatlıkla forumda/discordda bulunan bir skin kafasını sadece bir insan özel skin diye ekletti diye başkaları bunu kullanma hakkından mahrum bırakılmamalı. Özel bir yanı yok, rahatlıkla bulunuyor.

Özel kafa yaptırdığınız zaman başka birinin kullanmak için çalması lazım ortalıkta dolaşan bir kafayı alıp koyduktan sonra artık sizin olmuyor hala free bir kafa oluyor. Özel skin ekleteceğim ve açıkcası umrumda değil kimin ne kullandığı.

Demek istediğim de bu zaten, free bir kafayı özel skin diye eklettiğinizde başkası da ekletebilir, kimsenin kimseden bir farkı yok. Bu yüzden desteklemiyorum bu AR-GE'yi maalesef.

Seni, destekliyorum, anlamında aldım dostum. Bir dost, özel skin ekletince ne demek istediğimi anlarsın yazmış da. Ona vereceğim cevabın aynısını verdiğin için alıntıladım.

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sunucu içerisinde ki çoğu kafa zaten çeşitli forumlarda ve VK sitelerinde REL olarak paylaşılmış kafalar. Onun için buna müdahale edemeyiz, o kafa bir kere REL olarak paylaşıldıysa herkes kullanabilir. Skin yapan/yaptıran arkadaşlar Skin List bakıp, kafa var mı yok mu diye kontrol edebilir. Listeye bakmadan skin ekleten arkadaşlarımız var ve 3 aydır aynı kafayı kullanan adamı görünce "BU KAFAYI BEN EKLETTİM" tarzında şikayetlerde bulunuyor. Başta da dediğim gibi, REL olarak paylaşılmış kafalara müdahale edemeyiz.

Benim yazdığımı kesin bir karar olarak algılamayın, konuyu AR-GE üyesi arkadaşlarım daha açıklayıcı bir şekilde cevaplayacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.04.2025 23:34
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2024 13:25
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Destekliyorum  :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.03.2022 23:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
REL olan bir kafayı kullanmanız size ait yapmaz ki, kafayı özel yaptırdıysanız ve başkası kullanıyorsa çalmıştır zaten.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 21:28
Birlik MALIBU
Köken Rusya
Popülerlik 45
Nora Walsch Lv.22
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.09.2026 21:03
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 01:16