Skin ekletme

Başlatan Mayth, 23.01.2021 15:00

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.10.2023 16:36
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 70
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.11.2023 00:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 49
VK'da ekletilmemiş, karaktere uygun skin bulmak bile zorken birde bunu headla kısıtlamak skin yükleyecekler için iyice zorluk yaratır diye düşünüyorum, desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.11.2025 16:08
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 52
Destekliyoruz. :) :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
kendinize özel kafa yaptırabilirsiniz arkadaşlar, herkese açık bir kafanın kullanılması durumu kişiye bağlı, desteklemiyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2022 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Vigilante - 23.01.2021 15:08
vK gibi yerlerde rahatlıkla bulunan bir kafayı siz alıp özel skin diye ekletebiliyorsanız başkası neden ekletmesin? Herkes eşit sonuçta. Özel bir kafa yaptırdıysanız tabii, dediğinizde haklısınız.

Dip not: Siz sıfırdan özel bir kafa yaptırtıp ( başka bir kafayı alıp üstünde oynama da dahil ) sunucuya attırsanız zaten başkası onu ekletemez. O yüzden rahatlıkla forumda/discordda bulunan bir skin kafasını sadece bir insan özel skin diye ekletti diye başkaları bunu kullanma hakkından mahrum bırakılmamalı. Özel bir yanı yok, rahatlıkla bulunuyor.
Ayrıca geç açılmış bir ar ge, sunucuda zaten bir kafa beş kişide var. Bu sistem uygulandığında onların skini kaldırılmayacağına göre sistem de bir işe yaramayacak, sonuçta skinler yükletilmiş bile :-\

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.12.2025 01:42
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.10.2025 17:44
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Özel kafa yaptırıyosan haklısın ama sunucudaki kafalar yetmez bile yani aynı kafayı 10-15 kişi kullanıyor anca yetiyo DESTEKLEMİYORUM!

Zhou Haoyun Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.02.2025 23:49
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Yu Chunhua Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Kafa eğer size özelse başka birisi ekleyemez zaten, herkese açık paylaşılan kafaları niye başkaları kullanmasın? Biraz bencil bir düşünce

Anthony Flaviano mugshot
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 20:55
Köken Amerika
Popülerlik 83
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:54
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Maalesef, kafalar aynı olabiliyor. GTA SA üzerinde eşsiz yüzlerce kafa bulmak pek mümkün değil. Kısıtlama yapmayacağız.