Knoojew kimine göre gınojew kimine göre noyiv

Başlatan knoojew, 18.02.2021 05:21

« önceki - sonraki »

as

as
0 (0%)
as
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 01:15
Köken Amerika
Popülerlik 46
Merhabalar, adım Ömer Sefa 20 yaşındayım ve Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarında TSM/Ses eğitimi öğrencisiyim, mesleğim okuduğum bölümden de anlaşılacağı üzere müzisyenlik sokak müziği veya mekanlarda sahne alarak geçimini sağlıyorum ekstra olarak ise youtube ve instagram'a videolar atıyorum iki gün sonra dinleyip beğenmeyince siliyorum çünkü benim beğenmediği bir şeyi neden başkalarına dinleteyim.
Merak edip belki bakarsınız Instagram adresim : omersefamst

Birçok platformda RP konseptli  sunucularda zaman geçirdim, beni eskiden tanıyanlar vardır belki aranızda bilmiyorum ama birçok başarılı projeye imza atma fırsatım oldu, bu projelerde tabiki yalnız değildim bu zamana kadar bir çok projede beraber olduğumuz ve zevk aldığım isimlerden bazılarını buraya etiketleyeceğim.  @Whistler @Keyfeymıs 
@Nixon    
@Fevzi
@Rone    @Javis @Nraxy
STOLYNN LANERA FAHRİ ve burada olmayan birçok isim.....

Vice Roleplay a başlamama sebep olan tek isim @Nraxy kardeşimdir, çünkü ben çok ön yargılı yaklaşıyordum bunun sebebi de eskiden tanıdığım ve tırnak içinde "DM" ci olarak adlandırabileceğim insanların bu sunucuda oynamasıydı fakat yönetimin buna izin vermediğini, yeri geldiğinde dur dediğini bir çok yerde görmüş, tanıklık etmiş oldum. Bu olay ise eşzamanlı olarak sunucuya ısınmam ve aktif olarak oynayıp rol yapmaya iten sebepler oldu .

Hep fislır'ın ısrarlarına rağmen yapmadığım MC rolünü yapmak için girdiğim bu sunucuda tanıştığım, MC rollerinde bana katkısı bulunan ve bu platformda kalıcı olarak yer almamı sağlayan @Chevalier 'e ise çok teşekkür ediyorum. OOC olarak tanıyıp dost diyebileceğim insanlara dönüştüler sadece oyunda kalmadı.

Vice Roleplay'ın bana kattığı daha birçok isim oldu ve olmaya devam edicektir, burada ismi olmayan arkadaşlar kusura bakmasın fakat olan yada olmayan  benimle rol yapan rollerimi beğenen ve bana destek çıkan herkese teşekkür ediyorum hepinize sevgiler
                                                                                                                                                                                                                                                      -gınojew

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 30.06.2026 02:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.08.2026 19:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.03.2023 02:36
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.02.2023 21:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
seviliyorsun kardeşim, yerin bende ayrı :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2023 01:52
Köken Isvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2022 22:23
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2026 23:19
Birlik KASPAROV
Köken Gurcistan
Popülerlik 45
Paul Campa Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.05.2026 00:09
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18

Joya Knox Lv.52
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 18.10.2025 23:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.07.2025 20:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Ian Hall Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.10.2022 17:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Biz Siven Şayna'nın ilk hallerini özledik kardeş, kimisine göre hoş, kimisine göre boş. Ben de seni ciddi anlamda kardeşim olarak görüyorum. Seviliyorsun kardeşim  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.11.2025 23:46
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58