Olay esnasında Dashaud'un yanındaydım, o yüzden savunmaya ben de yazacağım. Hiçbir rol, emote ya da herhangi bir sebep olmadan f tuşuna basarak ikimizi de motordan attın, motorumuzla pişmiş pişmiş gezerken Dashaud silahını çekti ve sana bir hit attı (canının az olmasının sebebi bu, loglarda da görünür zaten), daha sonra yeniden oradan geçtin ve Dashaud zaten elinde olan silahla seni vurdu. Emote vermesi gerekmiyordu çünkü ilk emote verdiğinde seni zaten bir kere vurdu ve o süre zarfından sonra silahını beline hiç koymadı. Seni orada bekliyorduk.
Şimdi ikinci konu olan, güya dm yaptığımız duruma gelelim. Motorumuzu hiçbir rol olmadan car jack yaparak çaldın ve biz de seni hiçbir şekilde durduramadığımız için vurmak zorunda kaldık. Rol yapsaydın, rolle karşılık verirdik. Motorumuzu aldın ve hiçbir şey olmamış gibi gezdin, zaten o sırada rapor attım ve
@yutoalpha seni muhtemelen izliyordu, seni vurduktan sonra "olayı sanırım ic kapattınız" diye mesaj attı. Motorumuzu çalan bir adama nasıl karşılık vereceğiz? "Ya lütfen motorumuzu bırak" diye sana yalvaracak değiliz. İyi eğlenceler.