Araçların Spawn konusu.

Başlatan kantaki, 20.03.2021 23:16

« önceki - sonraki »
Erick Cold Lv.16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.02.2023 01:45
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 21
Mia Brook Lv.2
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Araçlarımız biz oyundayken spawnlanmasa ve çıkınca spawnlansa çünkü ben dahil birçok oyuncu mağdur olmakta, atıyorum truckerdeyiz arka arkaya tır kasıyoruz belli bir müddet sonra bir bakıyoruz aracımız yok. Üstte dediğim şey mantıksız olabilir belki ama güzel bir çözüm bulabileceğinize inanıyorum, teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben bu durumda rapor atıyorum, aracı yanıma ışınlıyorlar veya arkadaşlarıma söylüyorum onlar bırakıyor.
Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Desteklemiyorum, her şeyi sisteme bırakmamak gerekiyor. O an taksici çağırabilirsiniz, yayan dönebilir veya birisinden rica edebilirsiniz. Kendinize rol ortamı yaratmanız daha sağlıklı olacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.12.2022 23:17
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Bu konu hakkında birçok kez ar ge açıldı. Ar ge konusu açmadan önce onlara göz atıp, o konuları desteklemenizi tavsiye ederim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: VictoryTR - 21.03.2021 11:08
Ben bu durumda rapor atıyorum, aracı yanıma ışınlıyorlar veya arkadaşlarıma söylüyorum onlar bırakıyor.
Desteklemiyorum.

Bende mecburen rapor atmak durumunda kalıyorum taksiciler çoğu zaman dolu oluyor veya ücret ödemek istemiyorum aracım varken.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 00:22
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2026 21:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.04.2026 22:59
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Ben bu konuyu desteklemiyorum sebebi ise oyunda bazı bölgelerde fazla araç nedeniyle fps düşüşleri yaşanıyor vs. bu yüzden içinde kişi bulunulmayan araçlar siliniyor bunun önüne geçileceğini düşünmüyorum. Araçsız kalırsanda mecbur ya koşucaksın ya da taksi çağırıcaksın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.02.2025 22:07
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2024 22:15
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Daha keyifli ve sağlıklı bir oyun deneyimi için araçlarınızın belirli bir süre kullanılmadıktan sonra spawnlanması şart önlemler alabilir veya IC çözüm arayabilirsiniz, keyifli oyunlar.