Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan FunnyScart, 01.04.2021 10:25
AlıntıN/A
Alıntı yapılan: jenizaro - 01.04.2021 10:47Dostum açtığın şikayette sadece olayın son anından bahsetmişsin. Bu olayın öncesinde Onaylı hood'umuz içerisinde @Ellzero yani Tyrell_Williams karakteri ile rol yaparken, bize agresif rol yaptın. Daha sonra da küfür edip kaçtın. Ben de silahımı çekip seni vurdum.Karakterim zenci bir karakter, biraz ağzı bozuk. Sana hiç bir şekilde saldırıdan bulunmadan küfürler ederek uzaklaşmanı söylüyorum. Tekrar bağırarak kışkırtıyorsun. Aşağıdaki ekran görüntüsünde chat yazılarından da görülebileceği üzere agresif rolü başlatan kişi sensin.
Alıntı yapılan: FunnyScart - 01.04.2021 11:02Alıntı yapılan: jenizaro - 01.04.2021 10:47Dostum açtığın şikayette sadece olayın son anından bahsetmişsin. Bu olayın öncesinde Onaylı hood'umuz içerisinde @Ellzero yani Tyrell_Williams karakteri ile rol yaparken, bize agresif rol yaptın. Daha sonra da küfür edip kaçtın. Ben de silahımı çekip seni vurdum.Karakterim zenci bir karakter, biraz ağzı bozuk. Sana hiç bir şekilde saldırıdan bulunmadan küfürler ederek uzaklaşmanı söylüyorum. Tekrar bağırarak kışkırtıyorsun. Aşağıdaki ekran görüntüsünde chat yazılarından da görülebileceği üzere agresif rolü başlatan kişi sensin.Arkadaşlar, küfür etmem sıkmanız anlamına gelmez? Çok saçma bir DM yaptınız siz gerçek hayatta biri size küfür ediyor diye sıkıyor musunuz? Yapmayın lütfen :D