| Hades, Lena, Milan ve ben. Dört kişi Vice şehrine ilk adımlarımızı attık, etraf sakin ve güzeldi, insanlar sürekli sohbet edip kaynaşıyordu. Sanki İtalya'da ki bütün yaşadıklarımı unutup, yeniden bir başlangıç yapıyormuşum hissene kapıldım. Bir süre insanlardan uzak bir şekilde, çeşitli yollar ile para kazanmaya başladık. Bunların içerisinde; tamirhane mekanikerliği, tır şöförlüğü, araç alım satım ve sosisli satmak gibi çeşitli işler bulunuyordu. Sadece motosikletlerimiz ve biz vardık, birbirimize sırtımızı yaslayarak ilermeyi sürdürdük. Kazandığımız para ve zaman arasında büyük bir uyuşmazlık vardı, kendi ihtiyaçlarımızı bile zor gideriyorduk, bu sebeple insanlar ile tanışıp dostluklar kurmaya başladık. Bu bize çeşitli illegal kapıları aralamamızı sağladı, ilk başlarda çok amatörce ve korkakça yaklaştığımız bu gizemli yollar, bir süre sonra gündelik yaşantımız oldu. Vice aslında dışarıdan görüldüğü gibi "güneşli" değilmiş... Yeni edindiğimiz dostluklar ve bize göre eskiden gizemli olan illegal yollardan güzel paralar kazanmaya başladık, risk yüksek fakat parada yüksekti. Forza'nın geleceği için planlar kurmaya başlamıştık, ilk adım olarak ekip için sağlam bir alt yapı kurma hedefimiz vardı, bu sayede zorda olsa Jefferson bölgesinde o muhteşem tamirhaneyi almayı başardık. Bir kaç mekaniker işçi alımından sonra, mekan 7/24 açık kaldı ve güzel paralar kazandık, bu sürede tamirhanenin ofisini, çatısını ve otoparkını güzel dekorlar ile süsledik. Bu süreçte şehirde tanınmaya başladık, besin zincirinde yüksek insanlar sürekli olarak bizimle çalıştı, bu sayede kazancımıza iki kat daha ivme kattık. Bu tamirhane, illegal yolda yürüdüğüm, kültürümü savunmak için yapacağım işlerin üstünü örtecek harika bir maske olacaktı. Artık ekip kurmak için her şeye sahiptim, daha doğrusu sahiptik... Bu yolda Lena ve Milan, aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Kendileri bu zorlu yolu kaldıramadı, böylelikle kardeşim Hades ve ben kalmıştık. Hızlıca ekibi toplamaya başlamıştık, çeşitli motosiklet temalı etkinlikler düzenleyerek insanların ilgisini çekmeyi başardık. İlk başta iki kişi girdiğimiz bu ekip işinde, bir süre sonra beş altı kişi olduk. Çok az fakat kendimizi göstermek için yeterliydi, çeşitli sürüşler ve partiler düzenledik, kültürümüzü Vice halkına sergiledik. Bu sürede kültürümüze ortak olan insanlar oldu, ekip gün geçtikçe kalabalıklaşmaya başladı... Bu kalabalık ekibi, sadece motosikletler ile tatmin edemiyeceğimizi fark ettiğimiz vakit, değişime, yani tam anlamı ile "Forza(güç)" olmaya karar verdik. Nefretimizi sadece motosiklet ile değil, şehirde her alanda başarılı olarak yansıtmaya karar verdik... |