Hepinize öncelikle merhabalar, böyle büyük bir konu için çok süslü bir yazı kullanmayacağım umarım Vice Platformu bu konuyu değerlendirir. Hepimiz için FPS artışları yaratacak araçların da daha uzun süreli respawn olmasını sağlayacak ve rol çeşitliliği oyunu çok fazla daha eğlenceli hale getirecek bir konu olacağına eminim.
İlk olarak yeni oyuna başlayan bir insan San Fierro ya da Vice City'de doğabilecek, Vice City'de olan market, banka ve benzeri her şey San Fierro'da da sisteme sunulacak ve bu Vice City'de oynayan oyuncuların uzaklaşmasını sağlayıp FPS artışı yaratacak. Respawn sistemi de daha uzun süreli olacak 3 saat gibi. Bu olursa şehirler arası yolculuk sistemi de getirilebilir. San Fierro'ya uçak bileti alma gibi roller olabilir. Yönetim için ne kadar gerekli bilmiyorum ama çok fazla detaylandırılarak hem insanlara rol çeşitliliği, hem de daha çok eğlendirecek bir durum olabilir. Beğendiyseniz kesinlikle yorum atmayı unutmayın çünkü bu AR-GE kabul edilirse Roleplay içerisinde büyük bir adım atılabilir.
HERKESE İYİ ROLLER, İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM :vays: :nays: