Vice City / San Fierro / Görebileceğiniz en büyük AR-GE konusu.

Başlatan Thomp, 28.04.2021 01:43

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hepinize öncelikle merhabalar, böyle büyük bir konu için çok süslü bir yazı kullanmayacağım umarım Vice Platformu bu konuyu değerlendirir. Hepimiz için FPS artışları yaratacak  araçların da daha uzun süreli respawn olmasını sağlayacak ve rol çeşitliliği oyunu çok fazla daha eğlenceli hale getirecek bir konu olacağına eminim.

İlk olarak yeni oyuna başlayan bir insan San Fierro ya da Vice City'de doğabilecek, Vice City'de olan market, banka ve benzeri her şey San Fierro'da da sisteme sunulacak ve bu Vice City'de oynayan oyuncuların uzaklaşmasını sağlayıp FPS artışı yaratacak. Respawn sistemi de daha uzun süreli olacak 3 saat gibi.  Bu olursa şehirler arası yolculuk sistemi de getirilebilir. San Fierro'ya uçak bileti alma gibi roller olabilir. Yönetim için ne kadar gerekli bilmiyorum ama çok fazla detaylandırılarak hem insanlara rol çeşitliliği, hem de daha çok eğlendirecek bir durum olabilir. Beğendiyseniz kesinlikle yorum atmayı unutmayın çünkü bu AR-GE kabul edilirse Roleplay içerisinde büyük bir adım atılabilir.

HERKESE İYİ ROLLER, İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM  :vays: :nays:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.06.2024 15:35
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
İlgilenilirse güzel olabilir tüm oyuncuların aynı bölgelerde bulunması ve gereğinden fazla araç bulunması fps kaybına neden oluyor. İncelenmeli, destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
San Fierro, Vice Şehrine biraz uzak kalıyor, bunun yerine Montgomery, Palomino Creek gibi kasabalardan doğma seçeneği getirilebilir, destekliyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Destekliyorum, belki de büyük güncellemelerin birinde bu getirilecektir? Vice RP'de hiçbir şey imkansız değil.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 15:40
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.09.2023 15:41
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Yaniiii. FPS için sunucuyu 2 şehirli yapmak biraz garip. Her ne kadar oyuncu sayısı fazla olsa da tek şehire ancak yeten VCPD ve VCFMD'i ikiye bölüp iki farklı oluşum daha çıkartmak ve bunların kontrolünü tümüyle sağlamak biraz zor en azından şu an için. Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Veurnex - 28.04.2021 02:53
Yaniiii. FPS için sunucuyu 2 şehirli yapmak biraz garip. Her ne kadar oyuncu sayısı fazla olsa da tek şehire ancak yeten VCPD ve VCFMD'i ikiye bölüp iki farklı oluşum daha çıkartmak ve bunların kontrolünü tümüyle sağlamak biraz zor en azından şu an için. Desteklemiyorum.
Sadece FPS için değil, rol çeşitliliği iş imkanları, rol imkanları.

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:09
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 12:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Şehrin kalabalık olması şehri eğlenceli yapan şey, aktif rol ortamı aramak için 2 şehir arasında gidip gelmek hem meşaketli hemde gereksiz. Spawn bölgesi ViceMall, şehrin tam göbeği yeni gelen oyuncuların rahatlıkla istediği yere gitmesi kolay, sf'de başlarlarsa hem ekstra masraf (zaten kısıtlı bir para ile başlıyoruz) hemde ordan oraya gitmek insanı soğutur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 18:57
Birlik THATCHER
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.01.2025 22:16
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 01:06
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 35
Lena Daria Lv.44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 04.09.2026 01:12
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: sp00nface - 28.04.2021 02:06
San Fierro, Vice Şehrine biraz uzak kalıyor, bunun yerine Montgomery, Palomino Creek gibi kasabalardan doğma seçeneği getirilebilir, destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 66
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 03:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Güzel bir fikir fakat bu durum sadece şehri değil diğer şeyleri de bölmüş olacak. Legal - illegal oluşumlar los santos haritasında konumlanırken san fierro haritasına bölünecekler, legal için az çok bu durum zorunlu, örnek verecek olursam;
VCPD ve VCFMD ekiplerinin her iki şehre sığabileceğini sanmıyorum.
Oraya da bir şehir oluşturmak yerine şehir dışındaki imkanlarımız artabilir. Ev başvurusu yapabilmek gibi, ATM market gibi, dükkanlar gibi. Sırf Palisades bölgesinde rol yapmak için bile bu ar-geyi desteklerim. Bu durum sunucuyu zorlar fakat şehir dışı imkanları arttırılabilir.