Selam. Öncelikle savunmamı yapayım, daha sonra ekleyeceğim birkaç şey olacak.
Arkadaşa silahı vereceğimi söyledim, bu doğru. IC bir şekilde gereken rolleri yaptık, 2-3 saatin ardından arkadaşın hood bölgesine kadar gittim. Onu bulamadım, çevrede kimse bile yoktu. Aynı zamanda; "iade etmeyeceğini söyledi"(?) tarzında bir ifadeye başvurmuş, bu tamamen yalan. Ne bana IC olarak birisi ulaştı, ne PM yolundan birisi ulaştı. Kısacası, kimse ulaşmadı ve $70,000 karşılığında silahı satın aldığım için, geri vermeyi planlamıyorum.
Bahsettiğim ekran görüntüsü,
[spoiler]

[/spoiler]
Diğer bir olay, silahı satın almadan 2-3 saat öncesinde, arkadaşa yine mevzu olan silahı $90,000 karşılığında anlaşıyoruz, satışı yaparken dolandırıyor. İlk başta $20,000 veriyor ve daha sonrasında üzerine $70,000 vereceğini söylüyor. Bunu satışı yaparken çiğniyor, üzerine para vermiyor, silahı alıp farklı bir bölgeye gidiyor.
Bahsettiğim ekran görüntüleri,
[spoiler]

[/spoiler]
Son olarak bahsedeceklerim, arkadaş kendisi dolandırıyor ve suçu nedense bana atıyor. Bu tamamen saçmalıktan ibaret. Eğer silahımı kaptırdıysam, o silahı nasıl geri alabileceğini düşünüyorsun? Olmayan bir eşyayı nasıl sana geri verebilirim? Sana silahın parasını verdim, o silah rolsel olarak el koyulabilir, bu gayet doğal. Sana silahı gökten indirebilecek bir imkanım yok.
Bu kadardı, iyi forumlar ve iyi eğlenceler.