S.W.A.T

Başlatan sp00nface, 03.05.2021 21:39

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

AlıntıDizi, bulunduğu bölgede doğup yetişmiş, S.W.A.T. Teğmeni Daniel "Hondo" Harrelson'ı (Shemar Moore) takip eder. Harrelson, Los Angeles'taki suçların çözümü için son çare olan yüksek eğitimli bir birimin başına geçmekle görevlendirildiğinde sokaklara olan bağlılığı ve şimdiki çalışma arkadaşlarına karşı sorumlulukları arasında kalacaktır.

Bu diziyi VCPD bünyesinde S.W.A.T rolü yapan veya yapacak olan herkese öneriyorum.Her bölümü bol aksiyonlu ve kurgusu mükemmel.Başrol Hondo'nun dışında ekibin diğer üyelerinin de bir karakteri, yaşadığı bazı olaylar sonucunda oturmuş kişilikleri var.Amerikan dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz boş boş köşede bekleyen, sadece söz hakkı tanınınca konuşan sıkıcı karakterleri görmüyoruz, bu konuda oldukça başarılı.
Ancak dizinin ufak bir sorunu var.Dizide tıpkı arka sokaklar ekibi gibi her olaya koşan bir ekibimiz var.Yani diziye bölüm çıkarmak için normal hayatta S.W.A.T'ın el atamayacağı cinayet gibi vakalara bizzat Hondo ve ekibimiz bakıyor.Bunun dışında verdiği sosyal mesajlarıyla da beğenimi topladı.
Dizi hâla devam ediyor, şu an 4.Sezonda.

Lucy Harper Lv.22
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 27
Diziyi aktif olarak takip ediyorum, şuanlık 4. sezondalar. Bugüne kadar bir bölümünü dahi izlerken sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Teresa Wells Lv.45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 02:27
Köken Amerika
Popülerlik 43
The Rookie gibi bir başka dandik dizi daha. The Rookie'den bile daha berbat olması ile hafızamda yer edinmiş bir dizi. Hiçbir gerçekçiliği yok, izlemeyin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.07.2025 01:32
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
gerçekçiliği hakkında çok bir bilgim yok ancak izlemesi aşırı keyifli ve sürükleyici bir dizi. Aksiyon ve sürükleyiciliği ön planda olan bir dizi istiyorsanız sıkılmazsınız.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:12
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 65
vakit kaybı..

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.02.2024 21:17
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
memet abi vakit kaybı diyorsa bir bildigi vardır.

Kenneth Wood Lv.52
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2026 01:37
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.05.2026 21:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 29

Cinsiyet —