Metro sistemi.

Başlatan PeregrineFalcon, 09.06.2021 12:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.01.2023 13:54
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Oyundaki Zeplin sistemine benzer bir sistemle, içinde seyahat dilecek bir Metro sistemi harika olurdu diye düşünüyorum. Basit bir vagon tasarlayıp(interiorsuz ya da ''Enter'' ile bilmesine gerek yok. Direkt olarak içine girilebilir olsa da yeterli. Zaten hali hazırda bir demiryolu güzergahı var. Zeplin sistemi gibi otonom bir metro kurulabilir. Bu sayede bütün haritada araçsız şekilde seyahat edilebilir. Bu harika olur diye düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Mülemmel fikir, destek.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.10.2025 13:08
Birlik Sivil
Köken Jamaika
Popülerlik 43
Aşırı iyi bir fikir, bu tip bir şey oluşturulamasa bile en azından bir panelden seçerek bir yerden başka bir yere belirli bir sürede gidebilmek çok iyi olur, aşırı güzel roller çıkabilir. Örnek olarak bir yerden bir yere gitmeyi seçince gidilen yerin uzaklığına göre herkes bir metro interioruna düşer ve o süre geçtikten sonra diğer metro istasyonunda spawn olur gibi gibi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2025 12:07
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 16

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.03.2026 00:10
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 46
Destekliyorum, metroda güzel roller dönecek gibi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güzel fikir yukarıda bir arkadaşın da belirtiği gibi belirli noktalara metro istasyonları konulur ve bizde gerçek hayatta ki gibi akbil/bilet kesilerek bizleri belirli yerlere ulaştırır. Bir interior'a düşeriz ve belirli bir zaman aralığında mesafe ne kadar uzaksa o kadar uzun beklenir ve istediğimiz istasyona varırız. Destekliyorum

Cesar Manuel Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2022 01:57
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Diyecek bir şey yok.
D E S T E K

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Mantıklı bir fikir, gerçekçilik katacaktır. Destekliyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
MTA değil burası,yani MTA'da mod ile olabilir bu fakat burası SAMP, ama dediğim gibi eğer ki böyle bir sistemi SAMP kaldırıyorsa yapılabilir. DESTEK!