Silah Sistemi - geri iadeler

Başlatan Lutz, 13.11.2021 13:24

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 21:55
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2026 19:04
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 5
  Merhaba iyi forumlar, hood onaylı birlikte bulunulduğunda Deagle ve benzeri seviye silahları sipariş edebiliyor, satın alabiliyoruz. Hood onayı kaldırıldığında veya birlikten ayrıldığımızda silah otomatik olarak siliniyor. Materyal'e harcanan zamanın veya satın aldığımız materyallerin parasını değil fakat sipariş ücretinin geri iadesi yada yeni bir silah sipariş ederken bu ücretin yada sistem tarafından bir kolaylık sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece hood onaylı birlikler , hood onayı kaldırılan yada birlikten ayrılan oyuncular için olabilir. Materyalin geri iadesi yada sipariş ücretinin geri iadesi. AR-GE geliştirilebilir, önerilerde bulunabilirsiniz, mantıklı bulduğum önerileri AR-GE'e ekleyebilirim, tekrar iyi forumlar dilerim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kesinlikle katılıyorum, bir Deagle için yaklaşık yüz bin gerekiyor. Bunun için verilen emek rolde yaşadığın bir sorun ya da rol konsepti değiştirmek istersen direkt olarak çöp oluyor. Haklı bir AR-GE.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2025 11:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Katılıyorum. Hood onaylı birlik üyesiydim ve deagle, ak gibi silahlara sahiptim. Sipariş için ayrı, parçalar için ayrı, polisten geri almak için ayrı ödemeler yaptığımı hatırlıyorum. Şimdi birlik kapatıldığı için verdiğim paralarla kaldım. AR-GE'yi destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.04.2026 17:25
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2023 23:58
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2023 23:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Lutz - 13.11.2021 13:24
  Merhaba iyi forumlar, hood onaylı birlikte bulunulduğunda Deagle ve benzeri seviye silahları sipariş edebiliyor, satın alabiliyoruz. Hood onayı kaldırıldığında veya birlikten ayrıldığımızda silah otomatik olarak siliniyor. Materyal'e harcanan zamanın veya satın aldığımız materyallerin parasını değil fakat sipariş ücretinin geri iadesi yada yeni bir silah sipariş ederken bu ücretin yada sistem tarafından bir kolaylık sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece hood onaylı birlikler , hood onayı kaldırılan yada birlikten ayrılan oyuncular için olabilir. Materyalin geri iadesi yada sipariş ücretinin geri iadesi. AR-GE geliştirilebilir, önerilerde bulunabilirsiniz, mantıklı bulduğum önerileri AR-GE'e ekleyebilirim, tekrar iyi forumlar dilerim.
"Hood onayı kaldırıldığında veya birlikten ayrıldığımızda silah otomatik olarak siliniyor." Gerçekten çok can sıkıcı bir durum, kesinlikle katılıyorum.  :sampanya: :colt:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2022 18:35
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Star Till Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
dont worry 'bout it bir aya alırız

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Param verilirse iyi olur, ticket açmıştım fakat verilmiyormuş. Bence de çok saçma.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 19:52
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 48
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 00:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Askı sistemi gelebilir. Hood onaylı bir birlikten çıkınca silah silinmez, hood onaylı birliğe tekrar girince silahı tekrar askıdan alabilelim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.04.2026 17:25
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2023 23:58
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2023 23:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Ryu - 13.11.2021 18:46
Askı sistemi gelebilir. Hood onaylı bir birlikten çıkınca silah silinmez, hood onaylı birliğe tekrar girince silahı tekrar askıdan alabilelim.
Ya o birliğe bir daha girmezsek? silahın yine elimiz de kalması en mantıklısı bence.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 19:52
Birlik CASTUCCI
Köken Italya
Popülerlik 48
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 00:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: adanale - 13.11.2021 18:54
Alıntı yapılan: Ryu - 13.11.2021 18:46
Ya o birliğe bir daha girmezsek? silahın yine elimiz de kalması en mantıklısı bence.

O birliğe bir daha girmek gibi bir durum yok. Sadece onaylı hoodu olan bir birliğe girersen askıdan silahı alabilirsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0