Flexman, Less ve Fazlası, Genel Özür Konusu, Yaşanan Ters Olaylar HK.

Başlatan littlebitofthis, 21.12.2021 23:56

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Normalde sadece yorumları okuyup gidecektim ama bir kaç şey söyleyeceğim.

"Hata" dediğiniz şey yanlışlıkla yapılır.
Siz "Yanlış" yaptınız. Bilerek isteyerek yaptınız. Bunu burada ki herkese anlatmışımdır umarım.
Diğer şeylere gelirsek-... En çok zararı burada Manifesto'nun kurduğu ve öncülük ettiği platforma verdiniz bana yada başka birisine değil. Benim yapmadığım şeyleri yaptı olarak gösterdiniz. Benim olmayan videoları benim gibi gösterdiniz. Yetmedi aileme, ölmüşlerime bile dil uzattınız. Olaylar bittikten sonra ne özür dilediniz ne kusura bakma dediniz. Halen daha kurduğunuz Katmanınızda bile bana küfürler etmeye devam ettiniz (ediyorsunuz) Ben bunlara takılmam, evet platform dışında kamyoncu olabilirim. Gurur duyuyorum, en azından elimde bir işim var. Ben bunlara takılmam ama sadece kanıma dokunur. Sizin ile aramızda bir problem bulunmazken, hatta ilk admin olduğumda Flexman'n bana yardım etmesine rağmen bana karşı yaptıklarınız. "Niye yaptınız?" sorusuna bile net bir cevabınız yok. Şimdi sorarım size Vice Platformu ve içinde bulunan değerli oyuncular. Bu arkadaşların yaptıkları şey "HATA" mı? "YANLIŞ" mı? Manifesto sana yada bana yetki üstünlüğü yerine abilik yaparken, sana bir şeyler katarken bunları yapıp, tekrar buraya gelmen-... Diyecek bir şey yok.

Aşağıya bırakacaklarımdan zaten anlarsınız.
[spoiler]

[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2023 11:56
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2022 22:32
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Xuan Thanh Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2022 18:05
Birlik Sivil
Köken Vietnam
Popülerlik 5
Ben genelde affedici biriyimdir ama ortada kişilere yapılmış büyük saygısızlık var bu durumda bana saygısızlık yapılmış olsa hakkımı helal etmem ve affedilmesini istemem...

Myoong Yoon Lv.71
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.09.2025 23:14
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 62
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.04.2024 01:34
Birlik Sivil
Köken GuneyKore
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.11.2023 21:08
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2022 01:14
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2022 01:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ulujohan - 22.12.2021 11:57
Alıntı yapılan: littlebitofthis - 22.12.2021 01:41
Tüm iletileri okudum, genel tutumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. biz buradaki ters durumu düzeltmeye çalışıyoruz, umarım herkes empati yetisini kullanabilir.

:-\

Alıntı yapılan: Turancan - 22.12.2021 17:32
[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bu kadarı da ayıp olmuyor mu beyler, özür dileyip kenara çekilmekten farklı boyuta yükseliyorsunuz

yalama olmussun @ulujohan

Alıntı yapılan: ulujohan - 22.12.2021 18:14
Alıntı yapılan: kickstart - 22.12.2021 13:50
Ayrıca fotoğrafları flexmanlar paylaşmadı, yanlış bilgi vermeyelim :D

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.10.2025 20:23
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 53
aynı hızla mağaranıza geri dönün, 7sinde neyseniz 70inde de öylesiniz. hatasız kul olmaz işin bahanesi ve birlik tanıtımına yorum attırır gibi övme iletileri bekliyorsunuz loooool  ::) :garip: :manifdog

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.08.2025 01:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.11.2022 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.08.2025 21:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.08.2022 03:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2022 20:23
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 72
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
[spoiler]
Alıntı yapılan: Stance - 22.12.2021 17:44
Normalde sadece yorumları okuyup gidecektim ama bir kaç şey söyleyeceğim.

"Hata" dediğiniz şey yanlışlıkla yapılır.
Siz "Yanlış" yaptınız. Bilerek isteyerek yaptınız. Bunu burada ki herkese anlatmışımdır umarım.
Diğer şeylere gelirsek-... En çok zararı burada Manifesto'nun kurduğu ve öncülük ettiği platforma verdiniz bana yada başka birisine değil. Benim yapmadığım şeyleri yaptı olarak gösterdiniz. Benim olmayan videoları benim gibi gösterdiniz. Yetmedi aileme, ölmüşlerime bile dil uzattınız. Olaylar bittikten sonra ne özür dilediniz ne kusura bakma dediniz. Halen daha kurduğunuz Katmanınızda bile bana küfürler etmeye devam ettiniz (ediyorsunuz) Ben bunlara takılmam, evet platform dışında kamyoncu olabilirim. Gurur duyuyorum, en azından elimde bir işim var. Ben bunlara takılmam ama sadece kanıma dokunur. Sizin ile aramızda bir problem bulunmazken, hatta ilk admin olduğumda Flexman'n bana yardım etmesine rağmen bana karşı yaptıklarınız. "Niye yaptınız?" sorusuna bile net bir cevabınız yok. Şimdi sorarım size Vice Platformu ve içinde bulunan değerli oyuncular. Bu arkadaşların yaptıkları şey "HATA" mı? "YANLIŞ" mı? Manifesto sana yada bana yetki üstünlüğü yerine abilik yaparken, sana bir şeyler katarken bunları yapıp, tekrar buraya gelmen-... Diyecek bir şey yok.

Aşağıya bırakacaklarımdan zaten anlarsınız.
[spoiler]

[/spoiler]

Şuna bir kaç konuşma daha ekleyelim. Bir ayda bir insan değişmez, değişemez. Bir adam 7'sinde neyse 70'sinde öyle olur.

Bu arada yeni SS'ler haberiniz olsun. Bakıp bakıp gülüyordum ama demek böyle bir konu açılmış... Herkesin görmeyi hak ediyor değil mi Flex? @littlebitofthis
Evet @Vigilante en azından onurlu bir insanım...

[spoiler]

[/spoiler]

Bunlara aslında gülüp geçiyorum, çünkü unutmayın bu SAMP aleminde en kalıcı adam sevilmeyen adamdır.