| Julya & Irina Yalenchka |

Başlatan BiA, 20.04.2022 21:49

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 03.08.2024 04:01
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.04.2024 18:23
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:27
Birlik Valachi
Köken Iskocya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 20:21
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.09.2026 23:53
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 18

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.07.2022 03:03
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
En iyi muhabir, başarılar dilerim. Takipteyim.  :palmiye: :vice: :sampanya:

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: JusT4MyFunN - 13.06.2022 18:28
En iyi muhabir, başarılar dilerim. Takipteyim.  :palmiye: :vice: :sampanya:
Estağfurullah

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: BiA - 13.06.2022 23:40
Eğlence Durağı 1.Bölüm - Chappie Welcox -  VUSCK Night Club

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese iyi akşamlar, Vice şehri sakinleri!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun bir ara sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak mutluluk veriyor!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki eğlence durağımız Vusck Night Club.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, bugün ki konuğum, Chappie Welcox. Kendisi Vusck Night Club'ın yöneticilerinden.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Chap. Öncelikle hoş geldin programımıza.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor?
[YAYIN] Chappie Welcox: Herkese merhabalar! Hoş bulduk. Gerçekten günüm çok yoğundu. Haliyle yoruldum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aslına bakarsan oldukça iyi görünüyorsun, bunu neye borçlusun, Chap?
[YAYIN] Chappie Welcox: Neredeyse otuz beş yaşıma geldim. Sadece insanları anlamaya çalıştım. Bu işin formülü bu. Anlamak ve anlayışlı olmak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kesinlikle hak veriyorum. Pekala, bulunduğumuz gece kulübü hakkında bizlere bilgi verebilir misin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dinleyicilerimizin aklında bir sürü sorular mevcut, onların huzurunda cevaplar mısın?
[YAYIN] Chappie Welcox: Tabii ki. Onların fikirleri bizim için önemli.
[YAYIN] Chappie Welcox: VUSCK'ı açmadan önce iş ortaklarım ile oturup uzunca konuştuk.
[YAYIN] Chappie Welcox: Tam olarak neler yapmamız gerektiğini ve konsepti düşündüğümüzde önümüzde çok seçenek vardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin?.
[YAYIN] Chappie Welcox: Genel olarak hangi kültürü hitap edeceğimiz hakkında tartıştık. Bunun için bu iklime zıt olanı düşündük.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici bir mekan burası, Chap. Oldukça etkilendim doğrusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, bir sorum daha olacak.
[YAYIN] Chappie Welcox: İnsanlar buraya geldiklerinde o biraları içerken dişleri öylesine titresinki kendini Sibirya'da  sansın istiyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnsanlar burada ne tür hizmetlerden yararlanabilir?
[YAYIN] Chappie Welcox: Öncelikle insanların bu hizmetleri öğrenebilmesi için VUSCK'ı ziyaret etmeleri gerekiyor. Direkt işlerini bırakıp ...
[YAYIN] Chappie Welcox: Buraya gelmeliler. Hizmetlerimiz ise tamamen şunlar;
[YAYIN] Chappie Welcox: Onlara özel masalar verip bu eğlenceyi en güzel açıdan ve güzel içeceklerle taçlandırıyoruz.
[YAYIN] Chappie Welcox: Hot News ekibine ve iş ortaklarım Axel ve Swag'e teşekkür ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, Chappie'i duydunuz! Hey sen, eğlence mi arıyorsun, işte tam adresi Vusck Night Club!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kapı numarası işyeri 658. Şimdi bütün işlerini bırakıp ziyaret etmelisin!
[YAYIN] Chappie Welcox: Asıl takdiri hak eden ise Vice News haber ajansıdır. Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, süremizin sonuna geliyoruz, Chap. Dinleyicilerimize son kez söylemek istediğin bir şey var mı?
[YAYIN] Chappie Welcox: Konu ne olursa olsun karşınızdaki insandır arkadaşlar. Anlayışlı olun ve insanları sevin. Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Görüşmek üzere Vice şehri sakinleri! Kendinize iyi bakın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Eğlence Durağı" Çıkış Jeneriği * *

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 69
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: BiA - 13.06.2022 23:55
Yüzde Yüz Vice - 4.Bölüm | Belinda Villaviudas & Ritter Krause

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett, herkese iyi akşamlar Vice şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Uzun zaman sonrasında tekrardan kameraların karşısında olmak insana mutluluk veriyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda Dilimore kasabasındayız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve yanımda değerli konuğum, Ritter Krause var. Evet, Ritter. Hoş geldin.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, hoş bulduk Julya. Bu nazik yayına beni dahil ettiğin teşekkürler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rica ederim ne demek, seve seve. Seni gayet iyi görüyorum, Ritter. Bu iyiliği neye borçlusun?
[YAYIN] Ritter Krause: Ahh, bu iyiliğim. Tamamı ile kulübüm ve Dillimore'un iyiye gitmesi beni yeteri kadar iyi yapıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore demişken; biraz kasabadan bahsedetmeden önce kendinen biraz dinleyicilerimize bahsedebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, seve seve. İsmim Ritter Krause, Dillimore kasabasında Devil's Law Motorcycle Club'ta...
[YAYIN] Ritter Krause: ...başkan yardımcısı konumundayım, Dillimore için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Kendi hayatım demek kulüp hayatı demek, pek fark yok. Adanmış bir hayat.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kulağa hoş geliyor, Ritter. Söylesene, Devil's Law Motorcycle Club ne zamandan beri Florida'da yerleşkesini sürdürüyor
[YAYIN] Julya Yalenchka: Merak ettim doğrusu.
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, elbette bilgisini vereyim. Kulübümüzün buradaki kolu yaklaşık altı aydır faaliyet sürdürüyor.
[YAYIN] Ritter Krause: Altı aydır burada işlerimizi yapıyoruz ve her gün daha iyiye gitmeye bakıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Doğruları konuşmak gerekirse Ritter, uzun zamandır kasabalarda bir türlü herhangi bir yerleşke bulunamıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehirden çok uzak olduğu sebebi ile birlikte insanlar işletmelerini burada faaliyete sokmak yerine şehirde-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... faaliyete geçiriyor. Ve siz uzun bir zamandır buradasınız, baksana. Altı ay, oldukça etkileyici bir süre.
[YAYIN] Ritter Krause: Dediklerinizde haklısınız fakat bu biz gelene kadardı, buradaki kolumuz açıldığından beri her türlü...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki de hiç bir yapılanma bu süre içerisinde kasabada yerleşkesini faaliyete geçirememiştir bile.
[YAYIN] Ritter Krause: ...işleri yapıp unutulan bu güzel kasabayı tekrar kazandırmaya çalıştık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşinize ve kasabayı sahiplenmenize saygı duyuyorum, Ritter. Bunu hak ediyorsunuz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, faaliyetlerinizden biraz bahsedebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Faaliyetlerimizden bahsedeyim elbette. Öncelikle kısa olarak işletmelerimizden bahsedeyim o halde ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Önden buyur lütfen.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabada üç-dört adet işletmemiz bulunuyor ve çoğunda dekor anlamında değişikliğe gidiyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bundan kaynaklı son sıralarda bir iki tanesini inaktif hale getirdik.
[YAYIN] Ritter Krause: Bunlardan ayrı Red County çocukları adına birçok işe parmak basmaya çalıştık.
[YAYIN] Ritter Krause: Kan bağışı yapıldı, çocuklara okul ve ihtiyaçları gibi şeyler yardım yapıldı diyebilirim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Örneklendirebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Yine bundan ayrı kasabanın tekrar önplana çıkması için şöyle bir işe giriştik.
[YAYIN] Ritter Krause: Kulüp olarak ufak bir yerel gazete çıkarmaya kalkıştık, ilk başlarda aktifti fakat...
[YAYIN] Ritter Krause: ...şu son sıralarda bu ufak yerel gazetemiz bir nebze aksadı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sebebini sorabilir miyim?
[YAYIN] Ritter Krause: Yani, şöyle diyeyim. Kulübün bazen zor süreçleri oluyor.
[YAYIN] Ritter Krause: Bu zor süreçte bu işe zaman ayıramadık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Oldukça etkileyici Ritter, gerçekten. Umarım yolun sonunda başarırsınız.
[YAYIN] Ritter Krause: Umarım, başarıya koşmaya çalışıyoruz. Şuanda dışarıda olan konserimiz gibi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, özür dileyerek kısa bir reklam arasına gidiyoruz. Ritter Krause ile programımız devam edecek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Reklam arasından sonra tekrar buradayız, ekranlardan ayrılmayın lütfen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli çalışanlarını arıyor! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları))   
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında bilgi sahibi değil misin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde kaynağın en doğru adresi Vice News sizlere bir fırsat tanıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Televizyon Dünyası > Vice News > Haberler))
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, kısa bir süre sonra tekrardan sizlerleyiz sevgili Vice şehri sakinleri!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Biraz mola verdiğimiz iyi oldu ve sizlere büyük bir sürprizim var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Karşınızda Belinda Villaviudas!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendisi Vice News yönetim kurulu üyesi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Belinda. Öncelikle programımıza hoş geldin.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Hoş buldum Julya.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni uzun zaman sonra tekrardan görmek güzel geldi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günün nasıl geçiyor, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet, şu sıralar yayınlarımı azalttım. Günlerim çok durgun. Eşimle beraber film, dizi izliyoruz sadece.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Bazen de iş kovalıyorum o kadar.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Dinleyenler, umarım iyisinizdir. İyi değilseniz de çabalayın .
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bugün güzel bir konser var, ben de bunu duydum.. Evim hemen yan tarafta, ordan dinlemek
[YAYIN] Belinda Villaviudas: yerine eşimle beraber burdan dinlemeyi tercih ettim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, bu arada, Belinda Dilimore kasabasında uzun bir süredir yerleşkesi mevcut. Burada yaşıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Belinda. Belinda, Ritter.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet.. 1 yıldır buradayım, evimi 2021'in 5. ayında almışım.
[YAYIN] Ritter Krause: Memnun oldum Belinda, buralarda yerleşkeni devam ettirmen mutluluk verici.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Şu dışı değişik ev, görmüş olmalısın.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Evet. Bu kasabayı seviyorum. Kasabada olmanız iyi, burayı aktifleştiriyorsunuz.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabanın her adımını biliyorum Belinda, evet gördüm evi.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada... 1 yıl önce falan tüm evler doluydu, komşuluk vardı.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burası hakkında hiç planlarınız var mı?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: İş yeri açmak... Şehirde bir kaç iş yerim var, GYM ve.. Uzun süre emek verdiğim Vice Cafe.
[YAYIN] Ritter Krause: Burası hakkında, dediğiniz komşuluk işini tekrardan burada sağlamaya çalışıyoruz diyeyim.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: O tarz şeyler açmak?
[YAYIN] Ritter Krause: Burada bir gece kulubümüz bulunmakta, ayrıca iki tane bar işletiyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bundan ayrı başka başka işletmeler bu ay içerisinde açılacak.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Vaov, bu iyi. Pek aktif değiller sanırım? Çok duymadım.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Aktiflerse destek olmak istiyorum. Bu kasabanın büyümesini istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aynı şekilde, Belinda'ya katılıyorum.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, barların dekoru açısından yapılanmaya gidiliyor. Bundan kaynaklı bir süredir aksadı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel işler bizleri bekliyor desene, Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Eheh, öyle Julya. Burada farklı etkinliklerde düşünüyoruz.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım en kısa zamandır biter. Dillimore kasabası şehirdeki en güzel kasaba diyebiliriz.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Burada bir konser olması... Çok hoş, insanlar burayı tanımalı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet. Bu gece Dilimore Kasabasında bir gece konseri olacağı ile ilgili söylentiler duydum-
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Havası, eşsiz evleri, şehre yakınlığı, şerif departmanı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bize biraz bahsedebilir misin, Ritter?
[YAYIN] Ritter Krause: Burada insanların Belinda'nın da dediği gibi tanıması için çeşitli etkinliklere giriyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: Bugünki etkinliğimiz bir açık hava konseri olduç.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sahnede kimlerin yer alacağı hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz?
[YAYIN] Ritter Krause: Şuanda kasabada Rock'n Ronin grubu gitarlarını çalmakta.
[YAYIN] Ritter Krause: Solistliğini Tiffany Quinn'in yaptığı grup, yeap öyle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aman tanrım! Ronin! Bu şehirde işini en iyi yapan müzisyen grubu desenize.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Müzik seslerini duyuyorum. Ben buradan kalkıp dışarı çıkacağım. Vice, buraya gelmeyi ihmal etmeyin.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabalarda yapılan konserler çok nadirler.
[YAYIN] Ritter Krause: **Sırıtır** Evet, şehirde büyük ses getiren bir grup.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, Vice şehri sakinlerinin buraya gelmesi için bir açık adres verebilir misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, işyeri 1130'u GPS'lerinden işaretleyerek gelebilirler. Konser alanını göreceklerdir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet duydunuz! İşyeri 1130'a mutlaka gelmelisiniz. Kasabada büyük bir eğlence var desenize!
[YAYIN] Ritter Krause: Bütün Vice halkı davetlimizdir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hey sen! Eğlence mi arıyorsun? O halde tam adres Dilimore kasabası. Gelmeyen pişman olur diyerek-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... sözü Belinda'ya bırakıyorum, evet Belinda. Görüşlerini alalım.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel bir ortam, güzel bir kasaba. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin. Şehrin tozundan bıktığım için
[YAYIN] Belinda Villaviudas: eşimle beraber şehirdeki evimizi bırakıp geri kasabaya döndük.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Villaviudas kasabasında büyümüş birisi olarak burası bana hiç yabancı gelmiyor, sizler de alışırsınız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kasabaya uzun zaman sonra bir motorcu kulübü açılıyor ve bunun ile ilgili görüşlerini alabilir miyim, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Adım doğduğum kasabanın soyadı evet-. Bu garip. Buraya gelmeyi ihmal etmeyin, kapı numarası 1130.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Ben buraya geldiğimde motor kulübü yoktu-. Çok durgundu, sadece komşuluk yaptığım 3-4 kişi vardı.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Motor kulübü açılmış olması çok iyi.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Umarım burada yıllarını geçirirler.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Kasabayı aktifleştiriyorlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel dileklerimiz sizler ile Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Hedefimiz o yönde, destek için çok teşekkürler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki kim bilir, kasabanın canlanması için hükümetinde bir katkısı olur?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne düşünüyorsun, Belinda?
[YAYIN] Belinda Villaviudas: Güzel şeyler düşünüyorum diyelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde güzel sürprizler ile tekrardan ekranlarda olacağız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, yavaş yavaş süremizin sonuna geliyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Burası Dilimore kasabası, işyeri 1130.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bugün ki konuklarım Ritter Krause ve Belinda Villaviudas'a teşekkürlerimi sunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir diğer yayınlarda görüşmek üzere diyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, söylemek istediğin bir son söz var mı?
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, aynı şekilde bende sana teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün Vice halkı için her zaman en iyisi dileğiyle.
[YAYIN] Belinda Villaviudas: İyi geceler Vice.
[YAYIN] Ritter Krause: İyi geceler dilerim Vice halkı, aynı şekilde Julya ve Belinda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet, iyi geceler, güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendinize iyi bakın, bir sonraki programlarda görüşmek üzere!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" Çıkış Jeneriği * *