Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Gravano, 22.04.2022 01:39
Alıntı yapılan: 24.08.2021, Patrick Coleneey Cinayeti'nden Tanık'' Patrick'in Mobshitters kulübünden birkaç kişiyle tartıştığını görmüştüm. Ama birkaç gün sonra Patrick'in öldürüldüğünü görmeyi gerçekten beklemiyordum. Son zamanlarda artan şiddet yüzünden kızımı okula gönderme konusunda çok çekince yaşıyorum. Sanırım yakında taşınacağım.''
AlıntıPatrick bir uyuşturucu bağımlısıydı. Ayrıca yüzlerini net olarak göremediğim suçluları iki masum kişi sanabilecek olmam beni suçlu durumuna düşürürdü. Bu iki masum insanın yakalanmasına sebep olsaydım bu beni mahvederdi.Uyuşturucu bağımlısı olan ve civardaki sokak çeteleriyle bağlantısı olan Patrick birkaç gün önce merdivenlerde para için birisiyle bağırışıyordu. Ölümünün ve en başta kendisinin bir çeteyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Clear the Gerogia soruşturmasından sorumlu polis teğmeni Sofia RoodneySoruşturma ile ilgili elimizden gelenin daha fazlasını yaptığımızı gösterdik. Georgia Eyaleti'nde bir hatayla kurulmuş olsa da hatasını sürdürmeye devam eden suç gruplar, suç kulüpleri, suç çeteleri ve bütün suçluları bir kez daha şaşırtmayı başardık. Bu gidişle Georgia Eyaleti'ndeki suç oranını düşürmenin yanında, sokaklarımızı ve kalbimiz olan eyaletimizi korkusuzca temizlemeye devam ediyoruz. Georgia Polisi olarak bizler, bize emanet edileni en iyi şekilde koruyabilmek adına operasyonun başlangıcından bu yana iki milyon dolardan daha fazla para harcadık, altı birim, toplam doksan iki personel ile Georgia Eyaleti'nin geçmişinde görülmemiş en büyük temizleme operasyonunu başlattık ve bugün elde ettiğimiz kazanç, sadece ufak bir başlangıçtı.
AlıntıLeah Vogl: Death'tan başkası değil.Johan Vogl: Ne saçmalıyorsun?Leah Vogl: Buraya gelirken bana asılıyordu, Johan.