KISIM Ⅵ : Vice CityKonum: Florida, Vice City, USA
[Spoiler]
Pete'in gözünde kardeşi Simon'un varisiydim, bu yüzden birlikte hayalleri olan Vice City için beni seçmişti. Kararı kesin ve netti, orada bir kol kurmamı istiyordu. Tıpkı babamın yapacağı gibi...
-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Temmuz 2022
[/spoiler]
Balfour ve kardeşleri: 
KISIM Ⅶ : Hızlı başlangıç
[Spoiler]
Ben ve kardeşlerim şehre iyi ayak uydurduk. Çoğu sorunlu olan bu göt oğlanlarıyla işlere hızla başladık. İlk günlerde Pete'in bize verdiği destekle barımızı almıştık. Cave'in açılışını adına yakışır bir şekilde yaptık, ortamda göz gözü görmüyordu. Gün geçtikçe çevremiz genişliyor, şehirde zorla da olsa ismimizi duyuruyorduk. Bir çiftlikle anlaşıp birkaç ırktan yavruları sağlıklı şekilde büyüttük, bunlardan hiç kimsenin haberi yoktu. Bu iş bizim parlamamıza sebep oldu, saygınlığımız ve kasamız gün geçtikçe büyümüştü... İşler bu kadar güzel olamazdı.
[/spoiler]
Dolunayın tepede olduğu gecelerden biri:
https://www.youtube.com/watch?v=AQfsnn9H4h4
KISIM Ⅷ : Köklerin salınmasıKonum: Florida, Vice City, USA
[Spoiler]
Kasamız gün geçtikçe doldu. Bir barın aylık bu kadar kâr edemeyeceğini bir evsiz bile anlayabilirdi. İşte tam burada Subway Lojistik Şirketinin doğum sebebi yatıyordu. Kulübün legal yüzü olan bu şirket hem kazançları aklayacak hemde yeni işlerin kapısını açacaktı. Vice City'e bir düzine siyah t-shirtle gelen ben, artık özel dikim bir takım giyiyordum.
[/spoiler]
Balfour Belanger'in partide yakalanan bir fotoğrafı :