Balfour "4" Belanger

Başlatan 20mclideri, 04.07.2022 09:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.05.2026 04:25
Köken Amerika
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.11.2025 22:17
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.04.2026 16:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

KISIM Ⅰ :  Beladan korunan çocuk

[Spoiler]
Hikayenin başlangıç noktası olan Charlotte'de mutlu bir çiftin oğlu olarak doğdum. Küçükken babamın ne işler koşturduğunu anlamazdım. Ergenliğe girdiğimde olayların rengini ayırt etmeye başlamıştım. Sosyal anlamda babam ve kardeşlerim diye bahsettiği adamlar gayet samimi ve sıcak insanlardı. Annem ise onları  ve babamı onaylamasa da sıcak bir aile ortamı vardı. Bu güzel ortam ben üniversiteye gidene kadar devam etti.

-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Mayıs 2014                                                                                                                                
[/spoiler]

Simon & Lilia Belanger'in evi:

KISIM ⅠⅠ :  Evden uzak

[spoiler]
Evden ilk kez uzaklaşmak... Ciddi anlamda uzaklaşmak garipti. Başta sınırsız özgürlüğün tadı insanı büyülüyor fakat günler geçtikçe sorunlar artıyordu. Bütün sorunlarıyla dört sene geçip gitmişti, fark etmeye fırsat bile olmamıştı. Son günlerdeki içimde ne olduğunu kestiremediğim hissi hala unutamıyorum. Tanrı'nın bana bir işaret verdiğini fark etmiştim. O boktan olayın habercisiymiş.

-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Haziran 2014        
[/spoiler]

Düsseldorf Universität:

KISIM ⅠⅠⅠ :  Kayıpların Başlangıcı

[spoiler]
Babamın ölümünü beni etkilememesi için gizlenmişlerdi. Gayet işe yaramıştı, içimdeki o garip hissi takmadan mezun olmuştum. Döndüğümde yaşadağım sahne dram filmlerini aratmayacak gibiydi. Şehre iner inmez ilk iş babanın mezarına gitmek. Benim diyen yönetmen çekemezdi o sahneyi.

*Uzun bir yazı, üstü sertçe karalanmış*

-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Ekim 2014        
[/spoiler]

Defterin arasındaki fotoğraf:

KISIM Ⅳ :  Sessizlik

[spoiler]
*Koca sayfada yazılı olan tek cümle*

Kendimi toparlamıştım, hayatımı adayacak bir yer vardı artık... Kulüp.

-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Eylül 2014
[/spoiler]

Tormentors MC Clubhouse:

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

KISIM Ⅴ :  Her şey kulüp için

[Spoiler]
Uzun süredir bu defterin başına geçmemiştim, şimdi ise boş vakitten bol bir şeyim olmadığı için devam edebilirim... Babamın ölümünden sonra tek gerçeğim kulüp olmuştu. Sabahları part-time çalışırken geceleri kulüp evinde bira taşıyordum. Babamdan ötürü çaylaklık sürecim kısa sürmüştü. Hayatımın bu dönemi için tek bir şey diyebilirim. Kafamdaki sesleri susturmak için robot gibi çalışıyordum. Tek amacım buydu.

-Balfour Belanger'in defterinden alıntı, Temmuz 2022                                                                                                                                
[/spoiler]

Balfour 25'li yaşlarında:

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 74
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

KISIM Ⅵ :  Vice City

[Spoiler]
Pete'in gözünde kardeşi Simon'un varisiydim, bu yüzden birlikte hayalleri olan Vice City için beni seçmişti. Kararı kesin ve netti, orada bir kol kurmamı istiyordu. Tıpkı babamın yapacağı gibi...

[/spoiler]

Balfour ve kardeşleri:

KISIM Ⅶ :  Hızlı başlangıç

[Spoiler]
Ben ve kardeşlerim şehre iyi ayak uydurduk. Çoğu sorunlu olan bu göt oğlanlarıyla işlere hızla başladık. İlk günlerde Pete'in bize verdiği destekle barımızı almıştık. Cave'in açılışını adına yakışır bir şekilde yaptık, ortamda göz gözü görmüyordu. Gün geçtikçe çevremiz genişliyor, şehirde zorla da olsa ismimizi duyuruyorduk. Bir çiftlikle anlaşıp birkaç ırktan yavruları sağlıklı şekilde büyüttük, bunlardan hiç kimsenin haberi yoktu. Bu iş bizim parlamamıza sebep oldu, saygınlığımız ve kasamız gün geçtikçe büyümüştü... İşler bu kadar güzel olamazdı.

[/spoiler]

Dolunayın tepede olduğu gecelerden biri:
https://www.youtube.com/watch?v=AQfsnn9H4h4

KISIM Ⅷ :  Köklerin salınması

[Spoiler]
Kasamız gün geçtikçe doldu. Bir barın aylık bu kadar kâr edemeyeceğini bir evsiz bile anlayabilirdi. İşte tam burada Subway Lojistik Şirketinin doğum sebebi yatıyordu. Kulübün legal yüzü olan bu şirket hem kazançları aklayacak hemde yeni işlerin kapısını açacaktı. Vice City'e bir düzine siyah t-shirtle gelen ben, artık özel dikim bir takım giyiyordum.

[/spoiler]

Balfour Belanger'in partide yakalanan bir fotoğrafı :

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 76
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.06.2026 13:07
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Roque Torres Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 21:38
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 19

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
her defasında forum nickini iki kere okumak zorunda kalıyorum, seni takipteyim 4  :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 23:31
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 85
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.08.2026 23:21