[09.07.2022] Finn Cathmor / Amy Liang Non-RP Driving

Başlatan w0nzss, 09.07.2022 03:32

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Finn Cathmor @Bomaye / Amy Liang @bhdryldz
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2022 03:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP Driving

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün trucker'da para kasarken durduk yere iki arkadaş sürekli bana çarptı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.youtube.com/watch?v=dhZgvrG5cPk

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların gerekli cezaları almasını istiyorum çünkü bu bilinçli yapılıyor.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.12.2025 19:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Merhaba, videoda da göründüğü gibi bilinçli olarak yaptığım bir kural ihlali yok. O saatler sunucunun hafif pingli olduğu saatlerdi, yan ekrandan yayına bakıyordum. Checkpoint almak için şerit değiştirdim, arkadaş kaldırımdan dönmeye çalışırken çarpışmışız.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
O saatlerde sunucuda herhangi bir ping akışı yoktu zaten bunu oyun içerisinde yetkililer doğrular, bu ilk olayınız değil daha öncede üç arkadaş çarpıp durdu. 

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.12.2025 19:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 20
Savunmamı yetkili için yaptım. Ping akışı olmasa dahi(benim oyunumda vardı) ben normal çizgimi ilerliyorum, zaten diğere çarpıp kalan da benim. Nihai kararı inceleyen yetkili verecektir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Merhabalar, arkadaşların kasıtlı yaptığı belli olmamakta. Sizi etkileyen bir durumda olmamış. Ceza verilecek bir durum yok.