Gonzales Tommy.

Başlatan akadefeasy, 12.05.2023 18:31

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Walquen cidden haline üzülüyorum, köylü gibi god kullanmışsın birde deli taklidi yapıyorsun  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:58
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.09.2026 17:12
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 19:55
memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.

2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.

Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artık

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Lag cs bahanesi geldiğine göre iki video atıyorum  videoyu izle lag.cs nin ne olduğunu öğren  :-\
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:01
memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.

Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artık
kanka attığın mermiyi görmüyon mu allah için, nasıl bakıyorsun sse. Attığım sste senin silahından çıkan merminin bana geldiği gözüküyor kan bile çıkıyor.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 16
Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 20:05
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:01

kanka attığın mermiyi görmüyon mu allah için, nasıl bakıyorsun sse. Attığım sste senin silahından çıkan merminin bana geldiği gözüküyor kan bile çıkıyor.
Adminlerden tek ricam var, attığı SS'i ekran görüntüsü olarak değil video olarak aldığı ortada. Videonun tam kısmını atar mısın? Adminlerin daha net anlaması için.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
https://streamable.com/0njnlc
1. hiti sol taraftan yiyorum 2. hiti senden yiyorum ve içeriye geçiyorum. Başka bahanen kaldı mı?

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 16
Videoda hit yemiyorsun ki dostum?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:13
Videoda hit yemiyorsun ki dostum?
KLDJASŞLDASJŞLDALJS, dalga mı geçiyon kanka. İlk hiti soldan yiyorum, ikinci hit senden geliyor merminin gittiği yer ve benden çıkan kan gözüküyor. Nasıl yemiyorum, daha fazla ileti atma da küçük duruma düşme. Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Yunanistan
Popülerlik 16
Kanka sonuçlansın sıkıntı yok adminin kararına bırakalım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 14:37
Köken Ingiltere
Popülerlik 57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.10.2023 21:29
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
evlat niye hile açıyorsun

[spoiler]
Alıntı
ne aimbotu evlat? hayatımda hile kullanmamış adamım, sizin gibi kolsuzlar için hile mi yükleyeyim bir de :D
[/spoiler]