Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan akadefeasy, 12.05.2023 18:31
Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 19:55memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:01Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 19:55memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artık
Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 20:05Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:01Alıntı yapılan: dispatch - 12.05.2023 19:55memet asker yaptığın savuna ucu açık bir savunma ne kanıtın var ne bir şeyin, adam gibi savunman yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.ek olarak, Jamal karakterinin sıktığı ilk mermiyi yiyorum ve canım gidiyor evet daha sonrasından sen ateş açıyorsun ve hiti yiyorum hem senden hem ondan hasar alıyorum. Toplamda 2 mermi isabet ediyor biri senden biri Jamal karakterinden.2. mermi senden geliyor, hitinin bana işlediği yer.Benim sıktığım mermi sana gelmiyor, video yok elimde çünkü o yüzden kanıt yok dostum. Interiora girmediğim halde sende girmişim gözüküyor nasıl bir lag cs kullanıyorsan artıkkanka attığın mermiyi görmüyon mu allah için, nasıl bakıyorsun sse. Attığım sste senin silahından çıkan merminin bana geldiği gözüküyor kan bile çıkıyor.
Alıntı yapılan: WulqueN - 12.05.2023 20:13Videoda hit yemiyorsun ki dostum?
Alıntıne aimbotu evlat? hayatımda hile kullanmamış adamım, sizin gibi kolsuzlar için hile mi yükleyeyim bir de :D