Keshaun Jeverees / Cache Mining

Başlatan Buryy, 24.06.2023 20:02

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keshaun Jeverees @ZwenSs
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @crystal4cs
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Arkadaş bana discorddan yazmıstı ve skinin ben de ekli oldugunu söyledim ve bana skini bozdurdugunu söyledi. Ben uyarmama ragmen arkadas skini üstünde tutmus ve bu skin ile rollere dahil olmus. Skinin orj halinde venom maskesi var ve arkadas kimden aldı bilmiyorum ama sadece venom maskesini çıkartıp face eklemisler ve arkadas skini attırmıs. Maske idsini sordugumda bana 35411 dedi ve sslerdeki kiside 35411. :-\
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
Skinin orj hali [spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Skini uzun bir süre kullandım ve benden önce Crystal kullanıyordu, arkadaşı uyarmama rağmen bu skin ile role devam etmiş ve dm bile atmıs  ::) Skin hakkının silinmesini talep ediyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:13
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Skin zaten silindi skin değişimi için üzerimde duruyordu yoksa kıyafet id gidecekti ve benim skin değişim hakkım boşa gidecekti kişiyede söylemiştim bakımda gideceğini arkadaş genede açmış.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ZwenSs - 24.06.2023 20:07
Skin zaten silindi skin değişimi için üzerimde duruyordu yoksa kıyafet id gidecekti ve benim skin değişim hakkım boşa gidecekti kişiyede söylemiştim bakımda gideceğini arkadaş genede açmış.
dedigin sey beni alakadar etmiyor, gitseydi bile ticket açıp durumu anlatabilirdin :-*

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
skini agb birliğinde r19 olduğum zamanlar yapmıştım, konsept gereği kafasını venom maskesi yapmıştım zaten skinin olayı venom maskeli olmasıydı saatlerce uğraşıp yaptığım bir skin, kimse benim yapmadığımı inkar edemez, dediğim gibi ben yaptım texturelerinin çoğu priv kendi tasarımımız sunucuyu saldığım zamanlar Bury kardeşime vermiştim, dediği gibi ondan izinsiz bir şekilde atmışlar. Son zamanlarda bu muhabbet çok başladı, atıp siliyorsun düzeltiyorsun eyvallahda kardeşim cacheyi tek tek arayıp veya gidip cacheden skin çalan  sunuculara girip skin çekersen başına bunların gelebilceğini bilmelisin, normal karşıla yani. Önerim bence gidip ya video izle adam gibi kendi skinlerini tasarla veya birşeyler yapmayı dene yada işini yapmasını bilen adamlara yaptır. Bu kadar, yeterli olacağını sanıyorum benden daha açıklama gerekmedikçe gelmicek.

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Admin sonuçlayabilir dolabımdan silmişim zaten uzatmaya gerek yok

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
alakasız kisiler yorum yapmazsa sevinirim, ayrıca sen benim skinimi benim oldugunu bildigin halde gidip attırırsan ve attırdıktan sonra of tamam bozduriyimde bir sey olmasına gidersen bu buyuk bir sorun yaratir coniko  ::) neyse uzatmaya gerek yok sonuclanmasını bekleyelim  O:-)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Modelin dolabınızda olmadığına dair bir ekran görüntüsü ulaştırın. @ZwenSs
Ayrıca şikayet altında kışkırtıcı ileti gönderenlere uyarı puanı eklendi.

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Arrikanez - 26.06.2023 01:09
Modelin dolabınızda olmadığına dair bir ekran görüntüsü ulaştırın. @ZwenSs
Ayrıca şikayet altında kışkırtıcı ileti gönderenlere uyarı puanı eklendi.
OOC jaildeyim bitti zaman atarım arkadaşa dc den dolabımın ssini atmıştım zaten

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
https://www.hizliresim.com/3uog4a2
Arkadaşa atmışım zaten niyese sslere bunu koymamış :garip:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bahsi geçen model silinmiş, şikayet sonlandırıldı.