Austin_Gardner

Başlatan 'Thief, 25.06.2023 22:00

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2026 22:37
Birlik Bertuzzi Crew
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2026 22:26
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Elite

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket, Agrasif Rol, Mix

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokaklarda normal bir şekilde gezerken MONGOLS birliğin hood bölgesinden geçtim, her hangi bir düşünceye girmeden, ufak bir lag sorunundan dolayı arkadaşların motoruna çarpmışım farkında değilim, arkadaşın üstüme doğru koştuğunu görünce durdum, karakterimi görünce  birden bire anlamsız bir rol sergiledi, sakin olmasıni söylediğim halde agrasif role devam etti. Kendisine pm üzerinden kinini başka yerlere saklayabilirsin burası oyun yazmama rağmen bana attığımı pm ortada, bu arkadaş bu sunucunun onaylı birlik üyesinin r19 rütbesine sahip birisi, zamanında yaşanan zamanında kalır biter, sonuç olarak bu bir oyun. Karakterim Pochettini ile aynı olması aynı adam anlamına gelmiyor, bu kadar saçma bir rol yapması bu arakdaşa yakışmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

Sam Huffman Lv.43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.08.2024 22:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Hood içerisinde lagdan dolayı motorlara çarptığını söylüyorsun fakat herhangi bir lag durumu olmadı. Bildiğin motorların içine daldın. Bende ıc olarak sana böyle bir tepki gösterdim ki göstermem aşırı normal. Bu durumda hangi motorcu olursa olsun aynı tepkiyi verirdi. Ayrıca neden yönetimi kandırmaya çalışıyorsun?İlk olarak bana ıc bir olayı ooc şekilde yansıtan ve algı oyunu yapmaya çalışan sensin. Bir dahakine sağlam kanıtlar ile gel dostum, burada herhangi bir şey yok. Gerçekten o zamandan sonra kimin kime kin duyduğu aşırı belli oluyor.

Cinsiyet Erkek
Birlik Bertuzzi Crew
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Elite - 25.06.2023 22:19
Hood içerisinde lagdan dolayı motorlara çarptığını söylüyorsun fakat herhangi bir lag durumu olmadı. Bildiğin motorların içine daldın. Bende ıc olarak sana böyle bir tepki gösterdim ki göstermem aşırı normal. Bu durumda hangi motorcu olursa olsun aynı tepkiyi verirdi. Ayrıca neden yönetimi kandırmaya çalışıyorsun?İlk olarak bana ıc bir olayı ooc şekilde yansıtan ve algı oyunu yapmaya çalışan sensin. Bir dahakine sağlam kanıtlar ile gel dostum, burada herhangi bir şey yok. Gerçekten o zamandan sonra kimin kime kin duyduğu aşırı belli oluyor.
Lag durumu sunucuda değil benim kendi internetimden dolayı, yönetimi kandırmaya çalıştığım yok Chati sildiğim için ss almayı unuttum. Böyle bir laf söyleyeceğini tahmin etmedim, yukarıda ilk attığım pm den bahsettim, dikkatli okursan dostum göreceksindir. Bu rolleri ilk defa yada ilk defa Onaylı Hood bölgesinde biriyle tartışma yaşamıyorum, bizde onaylı hood birliği yönettik fakat hiçbir zaman böyle bir şey yapamadık, yapmayız. Sunucda herkes ile sorunlar yaşadık eğer böyle bir kinim olsaydı sizden önceki birliklerdeki oyuncular ile çok sorun yaşayıp onlarada şikayet açardım, fakat isim değişikliği ile her şey biter oyun oyunda kalır.

Sam Huffman Lv.43
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: 'Thief - 25.06.2023 22:24
Lag durumu sunucuda değil benim kendi internetimden dolayı, yönetimi kandırmaya çalıştığım yok Chati sildiğim için ss almayı unuttum. Böyle bir laf söyleyeceğini tahmin etmedim, yukarıda ilk attığım pm den bahsettim, dikkatli okursan dostum göreceksindir. Bu rolleri ilk defa yada ilk defa Onaylı Hood bölgesinde biriyle tartışma yaşamıyorum, bizde onaylı hood birliği yönettik fakat hiçbir zaman böyle bir şey yapamadık, yapmayız. Sunucda herkes ile sorunlar yaşadık eğer böyle bir kinim olsaydı sizden önceki birliklerdeki oyuncular ile çok sorun yaşayıp onlarada şikayet açardım, fakat isim değişikliği ile her şey biter oyun oyunda kalır.
Sunucuyu çok önemsediğinizi biliyorum bu yüzden birliğiniz kapandığında, sunucuya sallamıştınız. Haklısın çok değer veriyorsunuz ayrıca ceza alacak bir hareket yapmadım.

Sam Huffman Lv.43
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Senin arkadaşların bazı şeyleri oyun içinde bırakmıyor maalesef, nasıl üstünlük kurduysak yaşadığımız olay sonrası forumdan kışkırtıcı mesajlar aldık. Sustuk ağzımı açmadık, bence arkadaşlarına susmayı öğretmelisin.

Cinsiyet Erkek
Birlik Bertuzzi Crew
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Elite - 25.06.2023 22:38
Senin arkadaşların bazı şeyleri oyun içinde bırakmıyor maalesef, nasıl üstünlük kurduysak yaşadığımız olay sonrası forumdan kışkırtıcı mesajlar aldık. Sustuk ağzımı açmadık, bence arkadaşlarına susmayı öğretmelisin.
Arkadaşlarımın konuyla bir alakası yok, onlara gidin yapın demiyoruz konuyu saptırma dostum, kiminle derdin varsa gidip şikayet açabilirsin, benden böyle bir şey görmediysen ona göre rol yapıcaksın konuşacaksın. Eski yaşananlar eskide kalır tekrar diyorum sunucuyu verdiğim önem yada yaptıklarımız seni ilgilendirmez bu şekilde laflar söyleyip olayı ört pas etmene gerek yoki şuan biz bu olayı konuşuyoruz. Daha fazla ileti atıp sayfayı ilerletmeyelim, yetkililer gerekli cezayı verir.

Sam Huffman Lv.43
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Alıntı yapılan: satıroğlu the single pistol - 25.06.2023 22:49
besle kargayı oysun gözünü...

Neyin kafası kanka bu? Zamanında birliğine girip çıkmam seni neyi ifade ediyor? Emeğinin olduğunu falan mı düşünüyorsun eğer böyle düşünüuyorsan daha çok düşünmeye devam edebilirsin. Ayrıca kimin üstün olduğunu gayet açık bir şekilde gördük. İki birliğinede yazık oldu.

Cinsiyet Erkek
Birlik Bertuzzi Crew
Köken Italya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Elite - 25.06.2023 22:58
Alıntı yapılan: cha0s - 25.06.2023 22:56
Alıntı yapılan: A L P H A - 25.06.2023 22:52
Boş boş tavırlara bürünme kardeşim, birliğine her girip çıkan karga olarak mı algılanıyor, realistik bak olaya Emirciğim, seni severim fakat yakışmıyor. Hadi eyvallah.
https://www.youtube.com/watch?v=RiO0llDlyS4
emir kanka stefano benden sonra gelip soldier oluyor yaptıgın ayıp yanlız bana soldier vermeyip başkasına veriyosun  :) :) :)
Neden her boka atlıyorsun? İt gibisin birader, sana kendilerini koruması için para falan mı veriyorlar?  :manifdog :manifdog
Üslubuna dikkat et dostum, burda bile nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun, yazık sana.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 21:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.10.2025 23:21
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.11.2023 17:54
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 15
birlik kapanır, yenisi açılır... birilerinin bizi pohpohlamasına ihtiyacımız olduğunu zannetmiyorum. sizinle karşılıklı geçip, dertleştiğimiz günleri unutup -size hiçbir şey katmamışız gibi- hala platform üzerinden birbirlerine gönderme yapmanız gerçekten saçmalık. ben doğru söze ne acet mottosuyla yola çıktım ve buraya bir şarkı attım. yanii... birliğime girmişsiniz, çıkmışsınız problem bu değil. sizi adam ettim gibi bir şey demedim fakat size olan katkımı da unutmayın tamam mı? bir yere emek veriyorsunuz, ne kadar güzel birliğinizi de müsait anımda kahvemi alıp inceliyorum hiç merak etme. size karşı dışarıdan kötü görünüyor olabiliriz, iki tarafın ekibi de birbirine atıp tutmaktan çekinmediği için ortalık dalavereye verilebiliyor. olgunluk gösterip, birilerini alttan alma tavizim bir hayli fazla. gecenin geç saatlerine kadar sohbet ettiğimizi, derleştiğimizi unutup beslendiğiniz kaba pislemeyin tek söyleyeceğim bu.

Sam Huffman Lv.43
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
köpüşlerim gelmiş oğlum neden bu kadar zorunuza gitti la? biliyorum şu an ağzınız köpür köpür it gibisiniz yapacak bir şey yok. Eski konulardan bir şeyi elde edebileceğinizi düşünüyorsunuz ama çok yanlış sulardasınız. abdüş yazık kafana  ;) Bir şikayetten geldiğimiz yere bak, evet bazılarının halen kini duruyormuş görmüş olduk.  :garip: