Dacquan_Lowell - ESP kullanımı

Başlatan Abugat, 02.04.2024 21:21

« önceki - sonraki »
Andrew Villa Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2025 18:54
Birlik Savoir Group
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2025 04:07
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dacquan_Lowell @zapatacan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2024 19:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıta koyduğum videoyu arkadaşların bize açtığı bir şikayetten aldım, kendisi fark etmemiş ama videonun bir karesinde ESP'nin ufak da olsa göründüğünü fark edememiş olsa gerek.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar]https://streamable.com/cfpyue

göründüğü üzere şikayetin 14. saniyesinden ESP'nin göründüğü kare | https://hizliresim.com/5mvf9oa |  [/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Andrew Villa Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2025 18:54
Birlik Savoir Group
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.06.2025 04:07
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 5
Ayrıca Dacquan karakteri birliğimiz ile gerçekleştirdiği rollerde CK edilmiş bulunmaktadır, büyük ihtimalle şu an yeni kullanıcı adıyla rollerdedir. Yönetim ekibine bildirmek istedim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

kişiler kendileri bu videoyu kullanarak bize şikayet açtı, hemen silmişler. günlerdir bize hile cart curt diye baskı kuranların birliği ortada. kişi Seville'nin yüksek rütbelerinden bir de.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Video kayıtlarındaki Seville birliğinden bağımsız bir durumdur, söz konusu suçlamaların gerçeklik payı %100 değildir.

Tammy Kean Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.09.2025 20:32
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2025 20:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Arkadaşın forum mutesi olduğu için açıklamayı ben yapacağım.

Videoya düzenlenecek atma sebebimiz, videoyu tekrardan izlediğimizde mermilerin dümdüz gidip, aynı anda iki kişiyi bayıltmasından kaynaklıydı. Sobeit denilen uygulamadaki silent'i fazla fullemişler sanırım. Amacımız arkadaş emote atmadan vurduğu için başta Powergaming ihlalinden açmaktı. Videoyu tekrar inceledikten sonra da mermilerin hiçbirinin ıska gitmediğini gördük. Bu yüzden düzenlenecek atıp yeni bir text hazırlıyorduk. Daha öncesinde birlik veyahut benim herhangi bir hileyle anılmadığını forumlarımıza bakarak görebilirsiniz. Onun dışında şikayet açmak için açan OOC kinli arkadaşlar, güzel bir fotoshop darbeleriyle esp texti gibi textleri alıp sağa sola yapıştırmışlar, attıkları videoda yazıların anlık kaybolup geri geldiğini görebiliyoruz. Onun dışında bir savunmam yoktur, video dikkatlice incelenebilir. İyi forumlar.

https://streamable.com/u0jc8f videonun orjnali ektedir esp denilen hile açık olsaydı arkadaşın sıkmaya başladığı yerde gözükürdü.

Tammy Kean Lv.36
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.09.2025 20:32
Köken Ingiltere
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2025 20:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Aynı zamanda fm ve yönetim ekibini yanıltmaya çalışacak girişimde bulunduklarından dolayı bizde onlardan şikayetçiyiz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Dacquan_Lowell @zapatacan'ın forum susturulması olduğundan kaynaklı ricaları üzerine ben de bir şeyler ekleyeceğim.
Seville birlik forumuna bakarak hileden daha çok bir hood almaya çalıştığımız aşikardır, kendisinin forum üzerindeki belli başlı başvuruları dahil incelenebilir, şimdiye kadar herhangi bir yüz kızartıcı OOC ceza almamış, rollerini eksiksiz yerine getirmiştir, kişiler OOC kininden dolayı böyle bir girişimde bulundu diye düşünüyoruz, gerekli kanıtların ve sunduğumuz görüntülerin detaylı incelenmesini ve buna göre bir işlem yapılmasını talep ediyoruz.

~ @zapatacan

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bahsi geçen oyuncu oyun içerisinden pm - atmama rağmen hala beni yazılı olarak rahatsız etmekte ve boş ithamlarda bulunmakta. Bunların da göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum.

Şikayet dediğimiz şey forum üzerinden yapılır, şikayet ettiğimiz oyuncuya pm üzerinden yazılmaz.

🔗 https://prnt.sc/kWsFbZUXcvDv

NOT: Yöneticilerin veya yetkililerin herhangi bir isteği üzerine Anydesk veyahut herhangi bir uzaktan bağlantı programı ile bilgisayarlarımızı kontrol etmesine izin veriyoruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
@adilarda31 yönetimi kandırmaya teşebbüsten ceza alacak, @zapatacan  hile kullanımından yasaklanacak.

Orijinali diye sunduğunuz videoyu keserek yönetimi kandırmaya teşebbüs etmeyi tekrarlarsanız yasaklanacaksınız. @adilarda31

k/a