Merhabalar, kısa ve maddeler halinde isteklerimi açıklayacağım ;
- Envanter sistemi kesinlikle düzeltilmeli, basit bir düzen olmalı çok büyük ve düşük çözünürlükte oynayan kişiler için yazılar zulüm.
- Amerika da obezite oranı fazla olduğundan sunucuya şişman olarak erkek/kadın skinleri daha çok eklenmeli, benim gözümde bir eksiklik bence.
- En, En, En önemlisi bence benim isteğim olarak.. Araç motor ömrü. Gerçekten çok gereksiz bir şekilde azalıyor, bir saat araba ile gez %70,%75 arasında hemen düşüyor. Hiç realistik değil.
- Map yükleyen kişiler (Yükleyen adminlerden bahsediyorum) Lütfen yüklediğiniz maplara bakın. Öyle bir maplar var ki, sokak ortasına bar deski kuranmı dersin, herhangi bir işletmeyi MIT binası gibi tellerle çeviren mi dersin bunlara dikkat edilmeli bence. SA style tarzında maplar kabul edilmeli.
- Gereksiz mapların silinmesi, gereksiz fps düşüklüğü yapıyor. Lütfen eklediğiniz mapların düzgün olup olmadığını kontrol edin. Birkaç yer buglu ve sunucuda uzun bir süredir ekli.
- NC ürünün net fiyatı olmalı. Pazarda domates fiyatı gibi her gün değişiyor, net bir fiyatı olmalı. Bir gün 70, bir gün 75, bir gün 80.
- Ev ve iş yeri interiorları geliştirilmeli, daha fazla ekleme yapılmalı.