The Server is Restarting sorunu

Başlatan mustywrld, 03.11.2025 02:29

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.11.2025 22:56
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 0
Arkadaşlar SAMP'ta yeniyim. Hard rp yapabileceğim bir sunucu arıyordum. Burayı buldum. Videoları izledim, sistemleri tek tek okudum. Sonuma kadar Vice İle taşmışken sunucuya girmek istediğimde "the server is restarting" sorunu aldım. Herhangi VPN kullanmıyorum. Ağ ayarlarımı sıfırladım. Tam oyuna giriyor connected filan derken yine aynı şeyi diyor ve tüm hevesimi kursağımda bırakıyor. Discordda yardım dilendim ama çok iplenmeyince buraya yazayım dedim. Bu arada random herhangi sunuculara giriyor. :'(       yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı geceler

Victor King Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:26
Birlik Cobra's Gang
Köken Amerika
Popülerlik 19
karakter başvurusu attın mı?

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 0
Sunucuya direkt hiç giremediğimden karakter başvurusu yapmayı ertelemiştim. Yeniyim ve kimse yardımcı olmuyor en azından bir yetkili yönlendirebilirdi. Kendi kendime yöntemler arıyorum. Karakter başvurusu yaparsam düzelir mi?

Vincent King Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2026 21:18
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2026 23:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Merhabalar,

Son zamanlarda sunucunun IP değişimiyle ilgili durumları mevcut, eğer laptop sahibiyseniz; ethernet kablosu yerine wi-fi ile girilmesinden dolayı bir problem de olabilir ya da internet sağlayıcınızda ilgili bir durum da.

Anlık çözüm ve sorunun tam olarak belirlenmesi için discord.gg/vice sunucusuna katılıp #destek bölümünden yetkili ekibiyle iletişime geçip yardım talep edebilirsiniz.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: raistlinn - 03.11.2025 12:28
Merhabalar,

Son zamanlarda sunucunun IP değişimiyle ilgili durumları mevcut, eğer laptop sahibiyseniz; ethernet kablosu yerine wi-fi ile girilmesinden dolayı bir problem de olabilir ya da internet sağlayıcınızda ilgili bir durum da.

Anlık çözüm ve sorunun tam olarak belirlenmesi için discord.gg/vice sunucusuna katılıp #destek bölümünden yetkili ekibiyle iletişime geçip yardım talep edebilirsiniz.

çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım iyi günler dilerim :3  :manifdog

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 0
Olası çözüm fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Hao Lin Lv.35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 00:35
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
forumun ortadaki ust kısmından karakter basvurusu olustur, onay sürecinden sonra sana ait olan VC idinle giris yapmayi dene. karakter olusturmadan giris yapamazsin @mustywrld

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.08.2026 15:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 15:30