Rafayel_Moses - Deathmatching

Başlatan marque37, 21.12.2025 01:34

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafayel_Moses @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Deathmatching

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/2ocvhzg

Ek açıklamalar(varsa): Afkyken sıkmaya benzemez, ceza alsın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 00:21
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 00:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Selamlar, bu kadar hızlı şikayet açan birisi görmedim açıkcası. Her neyse, bir iki gün önce birlik üyem vurulup kaçırılıyor. Bugün ise benimle partide laf dalaşına giriyorsunuz, vurulunca forumdan ağlıyorsun.

Bu arkadaşın birlik üyemi vurduğu ss;
[spoiler][/spoiler]

Burada ise ev partisinde kışkırtıcı kelimeler söylemeye devam ediyorlar;
[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Sonuç olarak kendileri agresif yapıyorlar, akabinde vurulunca forumdan ağlıyorlar. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Birlik üyeni vurmadım, kaçırdım. Kaçırma sebebimde Angelina_Plesner karakteri ile benim aramda olan bir sorun. Ateş etmelik bir mevzu olsa emin ol senden önce davranırdım. Angelina karakteri yaralıya bile düşmedi. Parti mevzusunuda Sargis_Aslanian karakteri gelip benim karakterime bulaştı. Bende normal olarak karşılık verdim. Karakterim Insider. Agresif yapan karakterler Insider bile değil. Kişisel meseleyi birlik mevzusuna dökecek kadar acemi birisin. Teşekkür ederim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 00:21
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 00:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Kaçırdım diye kendi ağzın ile itiraf ediyorsun, Angelina karakteri ile aranda ne  olursa olsun sonuç olarak benim birlik üyem. Partiye gelir gelmez ise Sargis Aslanian karakterine kışkırtıcı emoteler atıyorsun, bu durumda biz ne yapabiliriz sana karşı? Gül verecek değiliz, biraz objektif düşün.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Agresif yapan karakterler Insider değil diyorsun. Agresif yaptıkları Rafayel Moses karakteri de yıllarda şehir içerisinde adını duyurmuş Kasparov birliğinin R19 karakteri olarak biliniyor. Karakterinin vurulması kadar realistik bir şey yok.

Hot News olarak bilinen Kasparov adı altında iş yürüten bir şirketin gelirleri Rafayel Moses karakterini de yakından ilgilendirir. Para gelirinin işleyişini engelleyecek her duruma el atabilir, engel olabilir. Her duruma karşılık bir şikayet oluşturup ne kadar zarar verebilirsem algısına kapılmazsan iyi olur.

Angelina Plesner karakteri de Hot News çalışanı, gelir kaynağının ilk ismidir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
https://hizliresim.com/r5rrgan Nasıl kışkırtıcı bir emote vermişim? Gösterir misin? Attığın ekran görüntüsünde gamespeed afişleyecek kadar düşük birisin kanka. Seni umursadığımı falan mı sanıyon sen.

Owen West Lv.75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.09.2026 19:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.05.2026 00:30
Birlik Murder Unit
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: the hasaninho - 21.12.2025 02:14
Agresif yapan karakterler Insider değil diyorsun. Agresif yaptıkları Rafayel Moses karakteri de yıllarda şehir içerisinde adını duyurmuş Kasparov birliğinin R19 karakteri olarak biliniyor. Karakterinin vurulması kadar realistik bir şey yok.

Hot News olarak bilinen Kasparov adı altında iş yürüten bir şirketin gelirleri Rafayel Moses karakterini de yakından ilgilendirir. Para gelirinin işleyişini engelleyecek her duruma el atabilir, engel olabilir. Her duruma karşılık bir şikayet oluşturup ne kadar zarar verebilirsem algısına kapılmazsan iyi olur.
kral her şikayete yorum atma be, herkesin dili var avukat rp falan mı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 20:22
Birlik Gallo Crew
Köken Ermenistan
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.08.2026 00:27
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 29
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 00:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: tafo - 21.12.2025 02:18
Alıntı yapılan: the hasaninho - 21.12.2025 02:14

kral her şikayete yorum atma be, herkesin dili var avukat rp falan mı
konu sizseniz evet avukatlarıyım

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0