Ben ve ekibim adına savunma yapıyorum, bu karakterler tamamen troll karakterler ve amaçları insanların rol zevkini bozmak huzurunu kaçırmak, bunu baştan belirtmek isterim. 2020'den beri bu sunucuda oynuyorum, defalarca jail yedim yasaklandım forum ban da yedim, ama hiçbir zaman insanların huzurunu kaçıracak rollere girişmedim. Olay mekanımın önünde başlıyor, mekanımın önünde bir aracı tekmeliyorlar, bende mekanımın önünde bunu yapamayacaklarını, gitmelerini söylüyorum. Arkadaşlar anlamayınca iş brawl rolüne dönüyor.
ARKADAŞLARIN EN AZ 8 AKTİF OYUNCUSU OLAN BİR BİRLİĞE KIZ ERKEK İKİ KİŞİ SALDIRMALARI FEAR RP VE NON RP KURAL İHLALİDİR. Polis departmanı oyuncuları bile arkadaşların troll olduğunu anlayıp sallamadan rolü bırakıp gidiyorlar. Onlara da ulaşıp şahitlik yapmalarını isteyeceğim. Bu arkadaşlar için rapor atsakta bakılmadığı için role uymayıp her düşmelerinde tekrar saldırdıkları için kendim düşmemek adına düşürmek zorunda kaldım. Cezam neyse verilebilir. Mischa karakteri işedi yapmaması gerekirdi cezası neyse verilebilir. Filip karakterinin herhangi bir ihlalini göremedim. Bacak kırma rolü seni almışız, ben senin rolünü engelleyemem sen de benim rolümü engelleyemezsin, sana seçenekler sunuyoruz birini seçmek zorundasın.
ŞİMDİ TROLLCÜM GELELİM SENİN İHLALLERİNEDO'YU KİM SOHBET OLARAK KULLANIYOR?
[spoiler]

[/spoiler]
EL FRENİ ÇEKİK OLAN BİR ARACI NASIL İTTİRİYORSUNUZ TROLLER? BARİZ BİR POWERGAMING ÖRNEĞİ
[spoiler]

[/spoiler]
HANGİ TEŞKİLAT? TROLL ARKADAŞLARINI ÇAĞIRDIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM :) MV AMCANA SELAMLAR
[spoiler]

[/spoiler]
AKTİF BRAWL ORTASINDA CANINI YENİLEYİP DURUYOR
[spoiler]

[/spoiler]
Uzun lafın kısası bu arkadaşlar troll ve hakettikleri muamele gösterildi. Vice Platformu bu tür kişileri sunucuda barındırmamalı.