Tam olarak senden beklediğim bir savunma gerçekleştirmissin, savunmanı "Paragraf" yağmuruna tutup, Komplike-Komplike konuşarak hem akıl bulandirma, ve masum gözükme girişimin Yönetim kandırma taktiklerini tebrik ediyorum fakat yetersizsin bunu malesef dile getirmem gerekiyor.
Birincisi, benim karakterim bir kere bile "RK" ya düşmedi, şimdi sen geç o karakterimin başında ego tatmin etmesi gibi ünlü triplerini. Belliki sen her zor duruma düştüğünde, karakterinin saçma bir şekilde "acıya dayanıklı" gibi uyduruk ruhlar alemi bakış açından örnekler çıkarıp dile getiriyorsun. Mutant mısın dostum sen? Kahkaha atıcam şimdi Gerçekten gülüyorum ve şaşırıyorum, karakterime hiçbir vasfı olmayan diyorsun gerçekten cahilsin. Karakter tanıtımıma göz atmani öneririm, hakkımda fikir sahibi olmadan bu tarz söylemlerde bulunman şaşırtıyor insanı. R15 rütbesine sahip blood kültürünü canlandıran bir karakter var karşında. :) Kanıtın olmadığı gibi uyduruk savaşın kaybetmenin vermiş olduğu "Toxic" hal ve hareketlerine halen esp-cart cırt diye birşeylerden bahsediyorsun. Konumuza gelip doğru düzgün savunma yapmayı öğrenemedin mi halen? Konu başlığında gerçekten yanılmamışım. Kaçırılmadan önce vuruluyorsun araca bindiriliyorsun kahkaha atıyorsun, kaçırıldığın yerde 10 kişi aynanda hepinize mermi sıkıyor "bacak-bacsk üstüne atıp oturma animasyonu gercekleştiriyorsun" Dostum, sen şaka mısın be? Bi dön hal ve hareketlerine bak, kaybetmenin hırsı gözünü bürümüş kör olmuşsun. Ayrıca, benim yazdığım PM'i okuduğunu anlama problemin yoksa ki belliki var sana bulaşıyorum sanmışsın bencede örnek roleplayer dememliydim, sen bile kendine yakıştıramıyorsun.
Bana kanıtlarınla burada savunma gerçekleştir, aksi takdirde ileti yağmuruna tutma burayı az mantıklı ol, o tagı kime yalvarıp almayı becerdin Forum başarımında bile yok, hatlar mı karıştı hocaa?