lazzona mısın nesin, "savunmanı paragraf yağmuruna tutup komplike konuşuyorsun" şeklindeki trajikomik sitemin aslında bizim vizyon farkımızı ve senin neden icde beklediğin saygıyı göremediğini çok iyi özetliyor, düzgün bir Türkçe ile kurallara ve mantığa dayalı bir açıklama okumak sana yönetimi kandırma taktiği gibi gelebilir; zira senin iletişim kapasiten "cahilsin, şaka mısın, mutant mısın" gibi sokak ağzından öteye gidemiyor:D içi boş egona ve iftiralarına son kez "komplike" bir dille cevap veriyorum tane tane oku
1. "Git Tanıtımımı Oku, Ben R15 Blood'um" Hezeyanı:
bir rp sunucusunda atılabilecek en acınası iletiyi attın "Karakter tanıtımıma göz at, R15 rütbesiyim." benim karakterimin senin forumda yazdığın word dosyasındaki hikayenden haberi yok benim ic olarak karşımda gördüğüm şey silah sıkamadan düşen, sonra yaralı adamın başında tokat yumruk atarak ucuz ego tatmini arayan vasıfsız bir karakter senin r15 blood olman, karakterimin ic olarak sana biat edeceği senin önünde "lütfen vurma" diye ağlayacağı anlamına gelmez ayakçı rolcüsü dostum benim, ic saygıyı forumdaki rütbenle değil, oyundaki ağırlığınla kazanırsın beklediğin acizliği sana vermediğim için burada ağlaman sadece senin rol kalitenin düşüklüğünü gösteriyor
2. "Mutant/Acı Rolü" Çelişkisi:
okuduğunu anlama problemin olduğu gibi, kendi sunduğun kanıtlara bakma problemin de var. sana önceki mesajımda tane tane anlattım: Senin kendi müttefikin bana oyun içinde "Yaralısın, gülüyor musun? Galiba sen de acıyı hissetmediğin bir hastalık var." dedi, ben de sizin tarafınızın yarattığı bu pası alıp "Aynen öyle" diyerek rolü oradan devam ettirdim kendi başlattığınız ve kılıfına uydurduğunuz psikolojik duruşu (Fear eksikliği değil, IC alaycılık ve kaderi kabullenme), gelip burada OOC şikayet malzemesi yapıyorsun on kişi mermi sıkarken yere düşmüş bir adamın korkudan titremek yerine alaycı bir şekilde size boyun eğmemesi kural ihlali değil, karakter gelişimidir
3. "Örnek Roleplayer" Tagı Hasedi:
olayı "bana adam çağırdın" iftirasından (ki kanıtlayamadın, üstünü kapatıp konuyu değiştiriyorsun) çıkarıp benim örnek roleplayer tagıma kadar getirmen, içindeki kompleksin ne boyutta olduğunu kanıtladı o tag kimseye yalvararak alınmaz; senin gibi ufacık bir ic hezimette soluğu forumda alıp millete "cahil, çingene, mutant" diye saldıran toksik zihniyetlere değil, sunucuda rol kalitesiyle ve duruşuyla bilinen oyunculara yönetim inisiyatifiyle verilir. ki senin rol kaliteni brezilyalı sarışın beyaz tenli kadın karakterinle biliyoruz, zamanında dibimizden ayrılmayıp kendini bir şey sanıyordun küçük oğlan? bir tagı bile kıskanıp meze yapman senin ne kadar ezik olduğunu gösteriyor O:-)