[Yetersiz oyuncu profili] Benyamin Zalman

Başlatan Duxee, 16.04.2026 04:26

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 20:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 34
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.09.2026 23:01
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 19:58
Köken Meksika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.08.2026 10:52
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 19:28
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2026 19:57
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5
lazzona mısın nesin, "savunmanı paragraf yağmuruna tutup komplike konuşuyorsun" şeklindeki trajikomik sitemin aslında bizim vizyon farkımızı ve senin neden icde beklediğin saygıyı göremediğini çok iyi özetliyor, düzgün bir Türkçe ile kurallara ve mantığa dayalı bir açıklama okumak sana yönetimi kandırma taktiği gibi gelebilir; zira senin iletişim kapasiten "cahilsin, şaka mısın, mutant mısın" gibi sokak ağzından öteye gidemiyor:D içi boş egona ve iftiralarına son kez "komplike" bir dille cevap veriyorum tane tane oku

1. "Git Tanıtımımı Oku, Ben R15 Blood'um" Hezeyanı:

bir rp sunucusunda atılabilecek en acınası iletiyi attın "Karakter tanıtımıma göz at, R15 rütbesiyim." benim karakterimin senin forumda yazdığın word dosyasındaki hikayenden haberi yok benim ic olarak karşımda gördüğüm şey silah sıkamadan düşen, sonra yaralı adamın başında tokat yumruk atarak ucuz ego tatmini arayan vasıfsız bir karakter senin r15 blood olman, karakterimin ic olarak sana biat edeceği senin önünde "lütfen vurma" diye ağlayacağı anlamına gelmez ayakçı rolcüsü dostum benim, ic saygıyı forumdaki rütbenle değil, oyundaki ağırlığınla kazanırsın beklediğin acizliği sana vermediğim için burada ağlaman sadece senin rol kalitenin düşüklüğünü gösteriyor

2. "Mutant/Acı Rolü" Çelişkisi:

okuduğunu anlama problemin olduğu gibi, kendi sunduğun kanıtlara bakma problemin de var. sana önceki mesajımda tane tane anlattım: Senin kendi müttefikin bana oyun içinde "Yaralısın, gülüyor musun? Galiba sen de acıyı hissetmediğin bir hastalık var." dedi, ben de sizin tarafınızın yarattığı bu pası alıp "Aynen öyle" diyerek rolü oradan devam ettirdim kendi başlattığınız ve kılıfına uydurduğunuz psikolojik duruşu (Fear eksikliği değil, IC alaycılık ve kaderi kabullenme), gelip burada OOC şikayet malzemesi yapıyorsun on kişi mermi sıkarken yere düşmüş bir adamın korkudan titremek yerine alaycı bir şekilde size boyun eğmemesi kural ihlali değil, karakter gelişimidir

3. "Örnek Roleplayer" Tagı Hasedi:

olayı "bana adam çağırdın" iftirasından (ki kanıtlayamadın, üstünü kapatıp konuyu değiştiriyorsun) çıkarıp benim örnek roleplayer tagıma kadar getirmen, içindeki kompleksin ne boyutta olduğunu kanıtladı o tag kimseye yalvararak alınmaz; senin gibi ufacık bir ic hezimette soluğu forumda alıp millete "cahil, çingene, mutant" diye saldıran toksik zihniyetlere değil, sunucuda rol kalitesiyle ve duruşuyla bilinen oyunculara yönetim inisiyatifiyle verilir. ki senin rol kaliteni brezilyalı sarışın beyaz tenli kadın karakterinle biliyoruz, zamanında dibimizden ayrılmayıp kendini bir şey sanıyordun küçük oğlan? bir tagı bile kıskanıp meze yapman senin ne kadar ezik olduğunu gösteriyor  O:-)

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5
ee sonuç olarak lazzonacım,
elinde bana dair hiçbir kural ihlali kanıtı yok sadece "bana IC saygı göstermedi, R15 rütbeme biat etmedi, yumruğuma ahlamadı" diyerek açtığın, tamamen OOC hırs ve ego tatmini odaklı bu çöp şikayeti daha fazla "paragraf yağmuruna" tutmayacağım. iftira attığın metagaming iddiasının kanıtı hala ortada yok
okuma yazma pratiği yapmaya da devam et  ::) ::)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 22:14
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: MKEITSTOP - 16.04.2026 12:01
elinde bana dair hiçbir kural ihlali kanıtı yok sadece "bana IC saygı göstermedi, R15 rütbeme biat etmedi, yumruğuma ahlamadı" diyerek açtığın, tamamen OOC hırs ve ego tatmini odaklı bu çöp şikayeti daha fazla "paragraf yağmuruna" tutmayacağım. iftira attığın metagaming iddiasının kanıtı hala ortada yok
birliğindeki m.aları temizle de gel

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 16:26
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 65
"Lazzona mıdır nedir, bak hele; sen o köylü kurnazı ağzınla ancak senin gibi forumda rütbe kasıp kendini bir şey sanan ergenleri etkilersin. Bana 'ayakçı' diyerek o küçücük dünyanda devleşmeye çalışman, aslında her gece o R18 rütbene bakıp tatmin olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Senin o rütben, benim karakterimin ayakkabısının altındaki çamur kadar bile değer taşımıyor IC dünyada. Karakterimi tanımadan etmeden, forumda bok attığın için ayakcı diyerek sana karakter tanıtımıma bakmanı söyledim. Bu girişimini "Yahudi ağlama duvarında devam edebilirsin"  Yaşın kadar bu platformlarda rol yapıyorum, oğluş derken? Cırtlak sesini, halen hatırlıyor gibiyim.
Bu "Örnek Roleplayer" etiketi altına saklanıp edebiyat yapan elemanı kendi ucube dünyasında boğalım.
Ben rolümü yaparım, sen ise yediğin yumruğu hazmedemeyip 'Huylandım yahu' gibi ucubece tepkiler verirsin. Karakterin tokat yiyince 'cıvık cıvık' komutlar atan birinin, başkasına rol kalitesi dersi vermesi tam bir komedi. Sen kimsin oğlum ben senin birliğinde girip senin peşinde koşacağım? 15 gün kalmışımdır birligimizde. Ne vasfın var da burada bana erkeklik çekiyorsun, birlik oyuncularınızın sırtından geçinen bir kaç kendini kurnaz sanan Yahudi kanı içmiş elemanlarsınız. Kendi oyuncularınıza 500k silah alıp 1m'e satacak kadar arsız yüzsüzsünüz. Kaybettiğiniz her savaşta forumda ağzında salyaniz ile koşup eliniz boş dönüyorsunuz Valahci masasında. "25 yaşındayız, işimiz gücümüz var" laflarının yanında, forumdan bir dakika çıktığınız yok, görüntü kirliliğinden başka bir şey değilsin.
Biri bana böyle kapsamlı şikayet Açsa Admine arşive atıp jailimi yemek için yalvarirdim bu ne seviyesizlik?

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 16.04.2026 12:20
hepinizden temiziz ege merak etme, sana da bu yanıt verme özgüveni nereden geliyorsa her şeye atlamamanı tavsiye ederim

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 22:14
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: MKEITSTOP - 16.04.2026 12:23
Alıntı yapılan: ege the b3st - 16.04.2026 12:20
hepinizden temiziz ege merak etme, sana da bu yanıt verme özgüveni nereden geliyorsa her şeye atlamamanı tavsiye ederim

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Lazzona - 16.04.2026 12:21
blablabla
lazzonanın son attığı mesaja baktığımızda ilk mesajımda koyduğum hazımsızlık ve kin teşhisinin ne kadar isabetli olduğunu hepimiz hep birlikte forum camiası olarak görüyoruz, maske tamamen düşmüş ve konu fear rp iddialarından sapıp bambaşka bir boyutta ucuz bir mahalle kavgası ve nefret söylemi seviyesine inmiş bulunuyor :D

argüman üretemediği ve yalanladığım iftirasına kanıt sunamadığı noktada işi yahudi kanı içmiş gibi dini ve etnik değerleri bir platformda aşağılayıcı bir hakaret unsuru olarak kullanmaya kadar vardırmıştır, bir rp sunucusunun forumunda bu tarz toksik nefret suçu barındıran söylemler kullanmak lazzonanın sıkıştığında ne kadar çirkinleşebileceğinin ve sunucu kurallarını ne kadar hiçe saydığının en net göstergesidir ve yetkili ekibin bu seviyesizliğe OOC düzeyde gereken yaptırımı uygulayacağından şüphem yoktur

kendi ağzıyla "15 gün birliğinizde kaldım" diyerek bu şikayetin asıl amacını itiraf etmiş bulunuyor gibi? karşımızdaki kişi hakkını arayan bir roleplayer değil; birliğimizden ayrılmış, bize ooc kin besleyen ve ilk bulduğu fırsatta forumda kusmaya gelmiş birisidir daha da komiği, "500k'ya silah alıp 1m'e satıyorsunuz" diyerek IC  ekonomiyi ve ticaret rollerini, OOC bir şikayete argüman olarak sunmasıdır, IC olarak bizim silahı kaça sattığımız senin forumdaki şikayet konun değil; ancak paran yetmiyorsa IC ağlayabilirsin

bana "oğluş", "cırtlak sesli" gibi bel altı ithamlarla saldırması, gerçek hayattaki yaşım ve sesim üzerinden sözde üstünlük kurmaya çalışması tam bir acizliktir. "Yaşın kadar rol yapıyorum" diyen bu arkadaş, geçen onca yıla rağmen ic ile ooc'ı, forumda nasıl saygılı hitap edileceğini ve nefret söylemi kusmamayı öğrenememiş

sonuç olarak, "Biri bana böyle şikayet açsa jailimi yemek için yalvarırdım" demişsin. haklısın, çünkü senin kapasitendeki bir oyuncu kurallara uygun oynamayı bilmediği için önüne konan ilk iftiraya boyun eğer biz ise sizin içi boş şikayetlerinizi böyle kendi kanıtlarınızla ve itiraflarınızla çürütürüz  :garip:

bu şikayet artık bir rol ihlali tartışması olmaktan çıkmış; şikayetçinin nefret söylemleri (Yahudi kanı vb) meseleleri OOC'e taşıması (silah ticareti eleştirisi) ve yaş-ses üzerinden yaptığı kişisel saldırılarla bir kural ihlali itirafnamesine dönüşmüştür.

Tarafımca bu toksik zihniyete verilecek başka bir cevap kalmamıştır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 16:26
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 65

@ege the b3st  Bizde, karakterimize 20 kişi tarafından taratıp sonra mutant rolü acıya dayanıklı havalı ultra r18 boss rolü mü yapsak?
https://youtu.be/uCQfLX7Bao4?si=kDB78rMOMum1OiMp

Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Nijerya
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 16.04.2026 12:25
blablabla
şikayeti sulandırma, arkadaşın sanırım yeterince ezildiği için sulandırmaya geldin eh fooh? :dddd