Pascal Kovacic - Silent & BPL & FrameVigilante

Başlatan Rwhard, 29.05.2026 23:29

« önceki - sonraki »
Cody Chapman Lv.28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 00:12
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pascal Kovacic @ennesyri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: egetheb3st
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Ege adına şikayeti açıyorum, forumda susturması var.

"Direkt olaya geçelim. Pascal karakteri Rowhard karakterinin kafasına, Dragan karakteri araçla hızla seyir halindeyken aimbotunu kilitliyor. Silahı sekmiyor. Hareket eden araç içindeki karakterin hep kafasına doğru gidiyor mermiler. İzlerden belli olmaktadır. Bu sırada silent aimbotu Dragan karakterinin yanındaki birlik üyesine kayıyor ve onu da vuruyor. Ayrıca Dragan karakteri araçtan inerken kendi aimi de eş zamanlı Dragan karakterine kilitleniyor ve bodydeki tek bir bölgeye odaklanıyor. Normalde o silah sekmeli ve vücuda dağılmalıydı. Araca da aynı şekilde crosshair ortası nereyi gösteriyorsa mermi direkt şekilde oraya gidiyor, silah sekmiyor.

Silent-Aimbot şikayetimizin yanında bir de FrameVigilante şikayetimiz var. Arkadaş jet gibi A-D yapıyor, kendi videosunda da bellidir. Silent & FrameVigilante'den yasaklanmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/3c59sr - Silent Aimbot & BPL

https://www.youtube.com/watch?v=G6iuhDKvJGU - Kendi videosu (Videonun neredeyse tamamında Frame kullandığı açıkça belli. Ancak biz yine de bugünkü olayın dakikasını esas alalım.)

Video dakikası 1.11'den itibaren izlerseniz FrameVigilante.asi kullanıp hızlı A-D yapıp net bir şekilde hileyle avantaj kurduğunu görebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederiz. İyi görevler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 09:04
Birlik MAZZAROVIC
Köken Endonezya
Popülerlik 69
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.06.2026 03:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Video hızı 1.10, videonun içerisindeki besbelli benim, aynı değer video kaydını kullanabiliriz. Aimbotun kilitlendiğinden söz etmişsin, aimbot kitlense yokuş yukarı çıktığın an seni orada indirirdim. Mermilerim araç üstüne, tavana, sağa sola çarpıyor. Silentı kafanda bir ele.

Aimimin arkadaşıma kaydığını dile getirmişsin, maskeli bir şekilde gördüğüm için ve benim hizamda ateş sağladığı için vurdum, tekrarında da süratla sana dönüp seni de vurdum. Aimbotun olsa, orada yirmi adam var, sağa sola sıçrardı emin ol.
      Frame için de dediğin; hız 1.10 videoda, video kaydında zaten herkesin hafif hızlı olduğunu idrak edebilirsin. Burada karalama kampanyasının başındakiler sizsiniz zaten. BPL için, hitmarkerım saniyede kapanmıyor, şahsiyet. Onun için yapabilecek bir şey yok. Çıtırdan sobeitiniz ile keyifli minigun basmalar. Sobeit kurtaramadı sizi.

herkes kendi kapısının önünü süpürsün.
Arkadaşın susturması olduğundan dolayı savunmayı ben atıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 09:04
Birlik MAZZAROVIC
Köken Endonezya
Popülerlik 69
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.06.2026 03:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 20:04
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Selamın aleyküm. Öncelikle şu fotoğrafı her yere atarak hiçbir şey elde edemediğinizi anlayın. Gelelim savunmana.

Alıntı
Frame için de dediğin; hız 1.10 videoda, video kaydında zaten herkesin hafif hızlı olduğunu idrak edebilirsin. Burada karalama kampanyasının başındakiler sizsiniz zaten. BPL için, hitmarkerım saniyede kapanmıyor, şahsiyet. Onun için yapabilecek bir şey yok.
Hızı 1.10'da olsa bile A-D'lerin keskinliği belli zaten, ne yalan savunma yapıyorsun  :D Madem 1.10 hızdan dolayı olduğunu söylüyprsun (ki alakası yok), videonun orijinal halini atabilirsin. Frame kullandığın gün gibi ortada, bu kadar hızlı ve keskin A-D'ler sadece 0.10 saniyelik hız arttırmayla açıklanamaz.

Özellikle 1.15'teki yaptığın A-D ise her şeyi kanıtlar nitelikte. İnceleyecek yetkili detaylı incelerse sevinirim, FrameVigilante kullandığı besbelli.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2026 02:31
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.05.2026 23:59
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 01.06.2026 11:48
Selamın aleyküm. Öncelikle şu fotoğrafı her yere atarak hiçbir şey elde edemediğinizi anlayın. Gelelim savunmana.

Alıntı
Frame için de dediğin; hız 1.10 videoda, video kaydında zaten herkesin hafif hızlı olduğunu idrak edebilirsin. Burada karalama kampanyasının başındakiler sizsiniz zaten. BPL için, hitmarkerım saniyede kapanmıyor, şahsiyet. Onun için yapabilecek bir şey yok.
Hızı 1.10'da olsa bile A-D'lerin keskinliği belli zaten, ne yalan savunma yapıyorsun  :D Madem 1.10 hızdan dolayı olduğunu söylüyprsun (ki alakası yok), videonun orijinal halini atabilirsin. Frame kullandığın gün gibi ortada, bu kadar hızlı ve keskin A-D'ler sadece 0.10 saniyelik hız arttırmayla açıklanamaz.

Özellikle 1.15'teki yaptığın A-D ise her şeyi kanıtlar nitelikte. İnceleyecek yetkili detaylı incelerse sevinirim, FrameVigilante kullandığı besbelli.
ben siz değilim ki ahbaplarımı friend ekleyim dosti, benim eski hesaplarımda olduğu gibi sicilim, profilim temiz. gönül rahatlığıyla attığım videodan, karalamaya devam edebilirsin.
       savunmam hâlen geçerli savunmam, değiştirme yok.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
bizim de sicillerde 1 ban yok "dosti" bizim de Frame şikayetimiz geçerli.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 01.06.2026 18:28
bizim de sicillerde 1 ban yok "dosti" bizim de Frame şikayetimiz geçerli.
zaten savaşa çektiğiniz adamları sahada kullanmaya çalışıyorsunuz, gayrisiz hiçsiniz

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
gayrisiz hiçsiniz diyen herkesi video kayıtlı VS bekleriz
dc: egetheb3st

sonuçlanabilir

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
sıfır şaka, inşallah biri tutar diye elli tane üstünlük hilesi saymışsınız, çıkın şu ütopyadan

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
tamam kardeşim videonu at 1.10'u bahane ediyosun, atabilirsin videonu. savunman bittiyse bırak sonuçlansın