Motorcu kavga videoları fazla izlemişsin, işin gücün agresif rol, sana devam et dememe rağmen ilerliyorsun, sana silah çekmeme rağmen fear rp yapmayıp yumruklamaya devam ediyorsun, işin sadece agresif rol aramak. Adamı boğar diye bir olay mı var kankam? Varsa açıkla bana detaylıca. Ense köküne tekme atar falan filan. Tamam boğdun falan, beni boğarken ben konuşamam.
"Yaralı adamın telefonunu alıp kırıyorum ama bu role uymak yerine tekrar hatalı emote veriyor "Deneme atılmadı." diye. Yaralı adamdan telefon almanın neyini deneyeceğim? Burada powergaming yapıyor. Arkadaşın rollerine katlanamıyorum ve kalkmış giderken bu sefer de yerde yaralı halde "Siktim seni" yazıyor."
Bundan bahsetmişsin, telefonu alır ve kırar diye bir emote yok canım kankam, kırman için deneme atman lazım.
Özür diletmeye çalışıyorsun sen mi daha güçlüydün ben mi? Silaha karşı Fear Rp sergilemedin.
Senin yaptığın rolün bir amacı var oda sadece agresif davranıp olayı tek taraflı anlatıp kendini haklı çıkartmaya çalışmak.
"Arkadaşla trafik kavgası sonucu küfürleşiyoruz, kavgaya tutuşmak üzere araçlardan iniyoruz ve emote atıp brawl'ı başlatıyorum." Ben seninle trafik kavgası etmedim, yolda sabit dururken aracıma gelip hızlıca çarptın motorunla, kaza rp yapmadın. Küfür ettin, sana soldan geç dememe rağmen küfür ettin.
Olayları kendi tarafınca anlatma, olayları olduğu gibi anlat kankam, kendini haklı çıkartmaya çalışma burda, birde şikayet açmışsın bu rolden.