Sebepsiz yere agresif rol sergilemek

Başlatan tallahbismillah55, 05.07.2026 12:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_44907

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece oyunumu açıp bırakmıştım ve sabaha kadar oyunum açık kaldı, sabah kaldığımda Maskeli_44907 bana saldırarak beni yaralı duruma düşürmüş. Birliğe daha yeni girdim ve kimseyle rolüm yok. Yapılan roller çok saçma bir hale geldi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR VİCE ADALETİ

Pablo King Lv.71
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:02
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.08.2026 21:17
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.12.2025 12:40
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Öncelikle merhaba kardeşim. Birliğe girdiğin gibi savaştan illaki biri sana haber vermiştir, orada doğruyu konuşalım. Ve seni elime muşta giyerek düşürdüm + olarak emotemi'de atmışım adam gibi. Bunun neresini şikayet açıyorsun onu anlamadım. Birliğinizde ki kişiler savaş olduğunu biliyor ve sen bunu bilmiyorsun, ilginç bir durum. Ve orada neden afk atıyorsun, savaş var seni illaki biri vuracak yani. Neyse İnsanlık bende kalsın o rolde iptal olsun..  :vice:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kardeşim bak, istediğin yerde ve zamanda AFK atarım ederim. Ayrıca Karakterim yeni nc atmış bir karakter, şehre geleli 1 gün bile olmadı mantıken, kim nerden söyleyecek karakterime savaş olduğunu, artı olarak birliğe yeni giren karakterlerin illegal yasağı oluyor savaşla alakam bile yok.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:36
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 45
Sonuç olarak savaştığımız Krauszer birliğinin bölgesindesin. Kasparov olarak, Krauszer'in bölgesine savaş açıp üstünlüğümüzü gösteriyoruz. Başka da söyleyeceğimiz bir şey yok. Arkadaşım rolün iptal edilmesi gibi bir büyüklük göstermiş, dikkate alınırsa sevinirim.

Vera Mirova Lv.47
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 02:46
Birlik RENEGADES
Köken Rusya
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.06.2026 00:52
Birlik Sivil
Köken Gurcistan
Popülerlik 5
Krauzser bölgesindesin diye bir savunma mı var, orada rol yapan herkese ateş açalım o zaman ne güzel bir mantık, hood bölgesi bile yok o sokakta

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: malevolence - 05.07.2026 16:30
Sonuç olarak savaştığımız Krauszer birliğinin bölgesindesin. Kasparov olarak, Krauszer'in bölgesine savaş açıp üstünlüğümüzü gösteriyoruz. Başka da söyleyeceğimiz bir şey yok. Arkadaşım rolün iptal edilmesi gibi bir büyüklük göstermiş, dikkate alınırsa sevinirim.
Şikayet sana mı açıldı hasan? Hayır tabikide her işe muhalefet olmayı bırak. Arkadaş savunmasını yapmış sonuçlanabilir.

Pablo King Lv.71
Cinsiyet Erkek
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kardeşim öncelikle bu savaş olayını OOC olarak illaki duymuşsundur ve sana IC olarakta illa ki bir söylemiştir. İnsanlık bende kalsın rolüm iptal olsun geri çekiyorum gereken sonuçlansın. Rolümü geri çekiyorum.  :vice:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ChipsBoss - 05.07.2026 21:59
Kardeşim öncelikle bu savaş olayını OOC olarak illaki duymuşsundur ve sana IC olarakta illa ki bir söylemiştir. İnsanlık bende kalsın rolüm iptal olsun geri çekiyorum gereken sonuçlansın. Rolümü geri çekiyorum.  :vice:
Rolün geri çekilmesini istemiyorum. OOC söyleseler bile IC bunu nasıl bilebilirim? Metagaming kurallarını oku IC OOC karıştırmamalıyız. Bu saatten sonra size ben mi öğreteceğim kuralları? IC zaten daha dün gece birliğe girdim ve IC rolüm olmadı kimseyle.

Pablo King Lv.71
Cinsiyet Erkek
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Rolü sen yapmadın ki, sen zaten çekemessin. Rolü ben yaptım ben çekiyorum geri. Senlik bir durum yok ki bulvarında durmasaydın o zaman düşmeseydin güzel kardeşim. Neden uzatıyorsun ki bu kadar anlamadım ben seni yani. Boş, boş burada tartışıyoruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0