Sero_Babajanian - Hile Kullanımı

Başlatan Nubilis, 13.07.2026 22:25

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 16:33
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.09.2026 01:03
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sero_Babajanian @TAR Û MAR
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edgar_Ravelino @Claw ,  Fernando_Quarez @RAGE OF DARKNESS
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2026, 21:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 13.07.2026 tarihi, saat 21:43 civarında Sero_Babajanian karakteri biz daha 2. yumruğu atarken kendisi büyük ihtimalle 50. yumruğunu atıyordu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Video ↓

[spoiler=Kanıtlar]- https://www.youtube.com/watch?v=WwbEHWjFXxI -[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kas gücüm yüksek ve koşarak vuruyorum, sağ tık f yapmıyorum sizin gibi. Sen tabii 2. yumruğu vurana kadar ben 3-4 tane sallamış olurum. Gereksiz şikayet. Ben kendim yere düşmedim orda, senin ekranında öyle gözükmüş. Benim ekranımda ben hala dövüyordum. Şikayet sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Vay be sen oyunu tamamen çözmüşsün :-\. Sonic gibi etrafımda dönerken saniyesinde erittin, oradaki Edgar karakterinin kas ve dayanıklık 20 haberin olsun. Şikayetin gereksizliği yok.

Temiz GTA dosyası istersen atabilirim, bilgisayarımda 9 tane kendim yaptığım GTA dosyası var.

Cinsiyet Erkek
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Video linkinin süresi bitmiş bu sefer youtube a yükledim:

[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=WwbEHWjFXxI[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ne bu emoji ile üslup kardeşim? Adam akıllı burada şikayetini dile getireceksen getir, terbiyesizliğin lüzumu yok. Brawl atmayı bilmiyorsanız öğretici video çekebilirim, sağ tık f ile dövüşüp durmayın. Karşımdaki o adam 50-50 olsa bile ne fark eder bana tutturamadıktan sonra? Oyun kurallarında koşarak yumruk atamazsın diye bir şey demiyor. Şikayet hala gereksiz benim gözümde. Daha güçlü bir kanıtın varsa hile olduğuma dair gönder, yoksa şikayeti kurcalama.

Cinsiyet Erkek
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Pekala kardeşim, lütfen bana brawl atmayı öğrenmem için video atıp ve neden açtığım şikayetten sonra birliğinde R14'den R1'e düşürüldüğünü yazabilir misin?  :-\

Muhammed Ali değilsen orada o kadar hızlı hareket edip, seri vuramazsın kardeşim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Nubilis - 15.07.2026 15:32
Pekala kardeşim, lütfen bana brawl atmayı öğrenmem için video atıp ve neden açtığım şikayetten sonra birliğinde R14'den R1'e düşürüldüğünü yazabilir misin?  :-\

Muhammed Ali değilsen orada o kadar hızlı hareket edip, seri vuramazsın kardeşim.

Birliğimdeki olaylar seni mi gerdi kardeşim :D İstersem şu an r16 bile olurum kafana göre takılsana sen, aktif olmadığım için R1'im şu an. Sen çok biliyorsun herhalde bir şeyleri, ağzındaki baklayı çıkar da konuşalım karşılıklı. Brawl öğrenmek istiyorsan oyuna dön, sana uğrayacağım  O:-)

Cinsiyet Erkek
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
OOC kin tutma bana kardeşim  :D. İnan birliğinde, sende gram umrumda değil. Birliğin seni başıboş salıp sende sadece etrafa saldıracaksın  O:-). Bana uğrayabilirsin. R16 olduğun zaman belki IC'de muhattabım olabilirsin. R1'de olduğun sürece IC'de seni asla takmam. Boş yere yükselen egonu kendine sakla.  :-X

Temiz dosyalar kullanmaya başlarsan egon yerlerde sürünebilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Git kafanı dağa taşa vur, R16 olursam eğer senin gibileriyle muhatap olacağımı kim söyledi? Kendine bu kadar anlam ve değer yükleme. Rol olmayan birliğinde sana başarılar :D İki gözümün çiçeğisin, gerçek kanıtların varsa bana burada sun ama tam böyle hile olduğumu kanıtla. Onun harici seni dinlemem, etmem. Açtığın şikayetin gereksiz olduğunu da şahit olarak eklediğin moderatörden bile anlayabilirsin. :D O bile seni takmamış şikayetine şahitlik yapmak bile istemiyor, sen daha neyin peşindesin? Bu yüzden ne diyoruz yavru ceylanım? R1 karakterden dayak yiyen biriysen R18 olsan ne yazar? R1'den dayak yiyen R18'in karşısına R16 olarak çıksam ne yazar?

Cinsiyet Erkek
Birlik Vengadores MC
Köken Ispanya
Popülerlik 67
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Haber edersin çiçeğim.  :-X