Role uymamak.

Başlatan Kadir3124, 24.07.2026 21:58

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 19:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 21:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua_Murillo @wandex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2026 02:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Role Uymamak - Aktif Rolde  B Bölmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı Idlewood pizzacıda düşürdük ıc rol yapıp. Daha sonra sürükleyerek araca bindirdik, daha rol başlamadan b bölmeye başladı kendi kendine triplere girip r20 karakter aşağılanamaz falan yazdı bi dur dostum daha bismillah rol başlamamış ne aşağılayacağız seni. Role uyum sağlamadı kendiside yazmış zaten, b bölüp durdu kısacası rolümüzü baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 18:42
Birlik Zoe Pound
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2026 00:29
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 15
((ARKADAŞIM ADINA)) Herkese selamlar, arkadaşlar sanırsam birlik liderlerine karşı olan tutumları okumadan rol yapıyorlar. Birlik lideri hiç bir şekilde kaçırılamaz, bir kişinin bana karşı yaptığı hatalı rol sebebiyle bu rolü sürdürmek zorunda değilim, arkadaşın kendi rol eksikliği sebebiyle ortaya çıkan sonuçtan kendimi sorumlu tutmuyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 19:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 21:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
R20 diye kafanda yazmıyor rolsel olarak da bilmiyoruz, en azından rolüne uyup devam etmeliydin her zamanki gibi b bölüp role uymamayı tercih ettin. Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 16:26
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 65
Alıntı yapılan: zeixann1 - 25.07.2026 00:15
((ARKADAŞIM ADINA)) Herkese selamlar, arkadaşlar sanırsam birlik liderlerine karşı olan tutumları okumadan rol yapıyorlar. Birlik lideri hiç bir şekilde kaçırılamaz, bir kişinin bana karşı yaptığı hatalı rol sebebiyle bu rolü sürdürmek zorunda değilim, arkadaşın kendi rol eksikliği sebebiyle ortaya çıkan sonuçtan kendimi sorumlu tutmuyorum.
Siz alışmışsınız mix yaparak rol sürdürmeye. Biz bu kafa ile rollerimizi surdurmuyoruz. Bizim R17 üyemizi kaçırıp dağa götürüp bacağınızı kırıyorsunuz. Biz ise bu yaşananlardan dolayı bahsettiğiniz "R20" oyuncusu adını cismini bilmeden sadece yüzünü tanıyarak bulup ve yaralayıp aynı duruma getirerek olması gereken bir intikam senaryosuna sürüklüyoruz rolü. Bu tarz durumlarda, B bölerek role uymayıp kin bürünmek yerine, Bahsedilen karakterin dövmelerinden olsun veya icde söyleyeceklerinden olayı netleştirebilirdiniz. Rol ortasında b bölüp kendini dokunulmaz hale getirerek araçtan inip gitmek hiçbir rol mantığına uymaz. Bu arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyoruz, kurallar neticesinde rol yapmayı tercih etmediğiniz sürece bu tarz ihlaller ile burada buluşacağız.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 16:26
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 65
Ayrıca, yetkili isterse tüm rolün sebebi giriş - gelişme olarak hepsini kanitlarim ile buraya sunarım. Rolün başlangıcından beri chat logomuzdan tutun telefon smslerimiz mevcut.

Elio Salvio Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:43
Köken Meksika
Popülerlik 45
Mikel Salvio Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2026 12:18
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:02
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Şikayet incelendi;

Düşman olduğunuz birliğin "R20'sini tanımıyoruz." rolüne giremezsiniz, R20 karakter belirli Fact. izni olmadan kaçırılamaz. Şikayet geçersiz, karşı taraf şikayet açarsa değerlendirilecektir.

K&A.