Deprem

Başlatan balvenie, 11.01.2020 16:52

« önceki - sonraki »
Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Az önce Mecidiyeköy civarı bayağı sallandı. Hisseden var mı? @Oggy ile kaçış planlarına başladık.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bahçelievlerdeyim, masa sallanınca acaba yaklaşıp masayı mı salladım diye düşündüm sonrasında baş dönmesiyle anladım.

Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2024 18:36
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 95

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hayallerimizin sallantısıydı...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İzmit de iyi sallandı he tekerlekli sandalyede olunca x2 hissediyosun. Rolde olduğum için kılımı bile kıpırdatmayıp role devam ettim

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.02.2024 00:44
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 22
Kadiköyden hissettim. Zaten bir önceki 5.8 depreminden sonra hazırlıklarımızı yaptık ama kader neyse o. Şarköy civarı çok etkilenmiş orada yazlığımız var.

Deprem olmadan önce 50 tane deprem oldu, böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim..

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mars Scott Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Bana nedense oturup ölümümüzü bekliyormuşuz gibi geliyor, çünkü bizim apartmanın çökeceği kesin. Kimse ne ses çıkarıyor, ne evleri sağlamlaştırıyor. Sanki oturupta avel avel ölüm günümüzü bekliyormuş gibi hissediyorum, ilginç...  :-[

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bir anımı anlatmak istiyorum...
Kocaeli de tam o deprem sahası olabilecek yerde yaşıyorum ailem ve akrabalarımın neredeyse hepsi burada 99 depremini yaşamış:
Annem'in beyninde bir sıvı varmış o yaşlarda, ani baş dönmeleri ve oldukça ağrı yaşıyormuş, depremin tam olduğu zaman uyanmış evleri yıkılmamış ama sanki beyninin içinde kıyamet koptuğunu söylemişti ben sorduğumda. "Fırtına kopuyor zanetim, suyu içip yattım dedi." bir kaç saat sonra kapılarına vurmaya başlamışlar, apartmanı tahliye etmişler. Allah tekrardan yaşatmasın çok kötü bir durummuş :(

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Az önce Eskişehir'de de oldu.