Telefon Sistemi - İnternet

Başlatan Emrorem, 12.01.2020 04:16

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mars Scott Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Oyunda telefon sistemine internet eklenmeli ve internet kısmından vergi ödeme, araç ilanı vermek-bakmak, ev-işyeri ilanı vermek-bakmak, güncel hava durumu, son 30 dakika içerisinde verilen tüm reklamlar, linkle müzik açmak gibi birçok şey yapılabilmeli. Biraz bunların nasıl işleyeceği hakkında bilgi vereceğim.

-Vergi Ödemek

Telefondan güncel vergilerimizi kontrol edip anında ödeme yapabilmeliyiz, ödeme yaptığımızda para banka hesabımızdan kesilecektir.

-Araç İlanları

Oyunda telefondan araç ilanı verebilmeli, verilmiş araç ilanlarına bakabilmeliyiz. Sistem şöyle işleyecek, oyuncular araç ilanları kısmında İLAN EKLE butonuna basıp ilan vermeye başlayabilecekler. Sırasıyla adımları takip edip ilanımızı vereceğiz. Adımlar şu sorulardan oluşacak: "Aracınızın markası?" "Aracınız kaç kilometre?" "Aracınızın fiyatı nedir?" "İletişim numaranız nedir?" Oyuncu ilanını verdiğinde İLANLAR yazan butona basıp verilmiş ilanları ve kendi ilanını görebilecek. Örneğin "Jester Marka | 400 KM | $35,000 | İletişim : 653543" gibi...

-Ev-İşyeri İlanları

Aynı araç ilanları kısmı gibi ev-işyeri ilanları kısmı da olacak ve oyuncular buradan ev-işyeri ilanlarına bakıp, ilan ekleyebilecekler.

-Hava Durumu

Oyuncular hava durumu kısmına girip o ânki ve gelecek hava durumunu öğrenebilecek, buna göre rollerine şekil verebilecekler.

-Reklamlar

Oyuncular reklamlar kısmından son 30 dakika içerisinde verilmiş tüm reklamlara bakabilecekler, bu sayede kolaylıkla reklamları takip etmiş olacaklar. Kaçırdıkları reklamları tekrar görme şansları olacak.

-Spotify

Telefonda radyo harici Spotify gibi bir bölüm olacak, oradan linkle şarkı açabileceğiz.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi. Önerdiklerim sunucuya eklenirse cidden sunucu için yararlı olacaktır. Teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Telefondan vergi ödeyebilsek harika olurdu, destek  :-X

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.06.2026 13:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Çok yararlı olur eğer gelirse.
Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sahildeyken veya Ganton civarındayken sırf vergi için bankaya gitmek can sıkıcı olabiliyor. Destekliyorum umarım eklenir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Araç ilanı için forum zaten internet sitesi olarak kabul ediliyor. Spotify gibi bir şeye de gerek olduğunu sanmıyorum. Geri kalanına destek

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 27
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Mantıklı, olursa güzel olur. Destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Vice Social tarzı bir uygulama da olabilirse güzel olur.

Destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 28.01.2020 17:17
Araç ilanı için forum zaten internet sitesi olarak kabul ediliyor. Spotify gibi bir şeye de gerek olduğunu sanmıyorum. Geri kalanına destek