Karavan Sistemi - Öneriler

Başlatan Emrorem, 20.01.2020 22:18

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mars Scott Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Sunucuda bulanan karavan sistemi gâyet hoş bir sistem ancak gel görelim ki sorunları ve eksiklikleri insanı bezdirebiliyor.
Bir diğer konuda sorunlarından bahsettim, bu konuda ise karavan sisteminin geliştirilmesi için önerilerde bulunacağım.

-Karavan Anahtarı

Karavan sistemine tıpkı araçtaki gibi anahtar vermek eklenmeli. Karavanı başka bir oyuncu ile paylaşırken kapıyı sadece ben açabiliyorum, eğer karavanın yedek anahtarını arkadaşımıza verirsek kapısını açıp kapatabilsin.

-Karavan Mutfağı

Karavanın mutfak kısmında yemek yapılabilmeli, bu sistemin aynısını evler içinde önermiştim. /karavan mutfak komutu ile karavanın mutfağında bir şeyler pişirebilmeliyiz.

-Karavan Boyutu

Fikrimce karavanın içerisi çok dar, en azından enine değilde boyuna uzatılabilir. Yatağın veya koltukların üstüne çıkılmıyor bile.

-Karavan Rengi

Karavanın rengi bana aşırı koyu geldi, eğer arabanın farlarını karavana doğrultur isek karavan bembeyaz hârika bir renk alıyor. Keşke karavanın kendi rengi bembeyaz olsa.

-Karavan Camları

Karavanın ön ve arka camları buglu. Düzeltilmeli.

-Karavan Gardırop

Karavanın gardırobu olmalı ve buradan istediğimiz şekilde kıyafet değiştirebilmeliyiz.

Aklıma bu kadar geldi, sistemin sorunları düzeltilip geliştirilir ise hârika olacaktır. Teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 20:02
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 58
Jay Harlow Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 21:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 16:46
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 05:19
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Karavan sistemiyle ilgili AR-GE'lerle @Celsius ilgilenecektir.