Filozof Atakan

Başlatan Manwe, 21.02.2020 17:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45

Yorumları alayım

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

[spoiler]nedense "bir anda overrated" olduğunu düşünüyorum, teşekkürler instagramda zilyon tane sayfası olup paylaşan aptal komedi sayfaları [/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
overrated. 4-5 tane kitap okuyup internetten edindiği bilgilerle bu kadar çok konuştuğunu düşünüyorum. Zaten röportajlarına bakacak olursak kendisine bir soru sorulduğunda sorunun cevabını vermeden direkt konuyu değiştirmeye kaçıyor. Milletimiz önüne geleni pohpohladığı için çocuğun bu kadar ego duvarı örmesi gayet normal.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45
Overrated'dan ziyade iyi yetiştirilse başarılı bir çocuk olacakken, hak etmediği yere getirilen popüler kültürün kısa zamanlı yeni oyuncağı olarak görüyorum. 10 yaşında 4-5 tane kitap okuyup internet üzerinden bu araştırmaları yapması güzel bir şey. Belki düzgün yetiştirilse 20-30 sene sonra iyi yerlere gelebilirdi. Her yerde linç edilmesi 10 yaşında olan çocuk için tamir edilmesi zor psikolojik sorunlar yaratacaktır. Tabloya Overrated - Underrated diye bakamıyorum daha çok çocuk ve ülkenin geldiği şu konuma üzülüyorum.

Özellikle Youtube üzerinde yapılan "Kristal çocuk, cinli çocuk şu çocuk bu çocuk, Kıyamet geliyor kanıtı bu çocuk" vs. gibi binlerce yorum yapan ve buna inanan organizmaları görmek insanı kahrediyor.

10 yaşındaki çocuk ne olursa olsun linç edilmemeli, haber şirketleri tarafından sembolleştirilip para aracı olarak görülmemeli. Bu kadar çirkinleşmek bizim kültürümüze aykırıydı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.02.2022 00:58
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Manwe The White - 21.02.2020 20:02
Overrated'dan ziyade iyi yetiştirilse başarılı bir çocuk olacakken, hak etmediği yere getirilen popüler kültürün kısa zamanlı yeni oyuncağı olarak görüyorum. 10 yaşında 4-5 tane kitap okuyup internet üzerinden bu araştırmaları yapması güzel bir şey. Belki düzgün yetiştirilse 20-30 sene sonra iyi yerlere gelebilirdi. Her yerde linç edilmesi 10 yaşında olan çocuk için tamir edilmesi zor psikolojik sorunlar yaratacaktır. Tabloya Overrated - Underrated diye bakamıyorum daha çok çocuk ve ülkenin geldiği şu konuma üzülüyorum.

Özellikle Youtube üzerinde yapılan "Kristal çocuk, cinli çocuk şu çocuk bu çocuk, Kıyamet geliyor kanıtı bu çocuk" vs. gibi binlerce yorum yapan ve buna inanan organizmaları görmek insanı kahrediyor.

10 yaşındaki çocuk ne olursa olsun linç edilmemeli, haber şirketleri tarafından sembolleştirilip para aracı olarak görülmemeli. Bu kadar çirkinleşmek bizim kültürümüze aykırıydı.
Sen ne muhteşem bir insansın ya. Adamın her sözü mü doğru olur?

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Pek analizlik bir durum yok, proje.  Proje deyince tabii öyle  büyük prodüksiyonlu  ameriga-israil işi değil, türklerin de büyük prodüksiyonlu olanları aleyna tilki - çağatay akman'dı ama bu elemanı da ailesi(anne-baba-abi vs) "şu çocuğu bir şekilde ünlü yapıp ekmeğini yiyelim" tarzı şark kurnazlığına girişip birkaç yıldır sağda solda video vs çektirip, youtube kanalı açtırıp - oyun vesaire- en sonunda da kafayı kullanıp bu tarz bir PR çalışmasına girmişler. Ezberletilen şeyleri güzel okuyor, 10 yaşında bir ton matematik işlemi yapan daha zehir çocuklar var. onlara da 1 yıl boyunca basmakalıp şeyler dayatıp ekranda bunu bunu söyleyeceksin desen aynılarını söylerler yani.

Türk medyası ve insanı her şeyin bokunu çıkarmayı ve anında tepeye çıkarıp ilah etmeyi sever, extrem abartı aşığı bir toplumuz. (Çocuk adam söylemleri,ünlü  midyeciler, çiğköfteciler vs vs) yakında unutulur.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Manifesto - 21.02.2020 22:47
Türk medyası ve insanı her şeyin bokunu çıkarmayı ve anında tepeye çıkarıp ilah etmeyi sever, extrem abartı aşığı bir toplumuz. (Çocuk adam söylemleri,ünlü  midyeciler, çiğköfteciler vs vs) yakında unutulur.
Ah şu sosyal medya

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Barış Özcanın oğlu 2000'den fazla kitap okumuş duyduğuma göre ama çıkıp reklam yapmıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.11.2025 18:58
Köken Amerika
Popülerlik 27
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil