Araç Bilgileri

Başlatan Repartee, 29.02.2020 23:26

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Peter Huan Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken China
Popülerlik 10
Merhaba,araçların son hızlarının yazdığı bir yer bulamadım.Galeri'ye şöyle bir seçenek gelebilir örneğin: Aracı 60.000$'a istiyor musunuz? Son hızı 161 km. Gibi benim verdiğim örnek basitçeydi buna benzer birşey eklenebilir.Çünkü /soru atmak yerine burdaki seçenek ile araçların son hızlarını görüp ona göre satın alabilelim.Sonuçta bir yerden araç alıyorsak onun hızını önden çekişli mi? Arkadan çekişli mi? Merak ediyoruz.Kısacası faydalı olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.05.2023 21:44
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:38
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.01.1970 02:31
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 10
Destekliyorum. Bu AR-GE içerisine ayrıca " /arac modbilgi " tarzı bir sistemle hangi eklentinin olduğu belirtilebilir. ((Tamponlar, rüzgarlık vb için gerekmese bile nitro için gelebilir. Diğer bilgiler için de mod kullanan arkadaşları düşündüm.))

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Sizce de saçma değil mi? Realistik olduğunu düşünmüyorum. İbrede yazan son sayıya bakmak gibi bir şey.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
beğenirsin, alırsın, basarsın, öğrenirsin.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 01.03.2020 00:13
Sizce de saçma değil mi? Realistik olduğunu düşünmüyorum. İbrede yazan son sayıya bakmak gibi bir şey.
Herhangi bir bayiden sıfır araç aldığında sana çalışanlar o araç hakkında her türlü teknik bilgiyi verir. Neden aracın son hızını öğrenemeyelim? Gayet realistik.

Böyle bir şeye bence ihtiyaç var, gelse iyi olur. Bu yüzden destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 01.03.2020 00:13
2. El veya 0 aldığın her araba hakkında köküne kadar bilgi edinebiliyorsun. Belirli testler ile son sürat hızı da saptanabiliyor.

Destek.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.2026 19:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.11.2025 13:38
Birlik Sivil
Köken Kolombiya
Popülerlik 45
Aracın hızlarını Gta San Andreas'a girip deneme şansınız var, eklemek isterim. Yine de olabilir.