Sokak yarışları gecesi (2015)
DOSTLUK KAZANDI
Harvey ile ben yarışıyorum. Ne kadar gülünç olduğunu biliyorum fakat, turnuvada final için yarışıyoruz. Cidden söylemeliyim ki, Harvey ve ben çok iyi yarıştık. Kalkışta Harvey, beni geçti fakat, virajlarda Harvey'i geçmeyi başardım ve yarışı kazandım. O geceyi vodka ile kutladık. Modifiye turnuvası yaklaştı ve güzelce arabalarımızın modifikasyon işlemlerini yaptık. Yavaş yavaş Vice'nin kuytularına doğru sürdü ve turnuvaya girdik. Şans her zaman yüzümüze gülmüyor ve yarışı kaybettik. Üzüldüğümü söyleyemem çünkü, gerçekten rakiplerimiz sağlamdı.
Drift yarışları (2019)
SOKAK CAMBAZLARI
Yıllar geçti ve drift turnuvasına katıldık. Güzel bir geceydi çünkü,kaza yoktu. Sokaklarda hızlıca dönüş yapıyorduk ve adrenalin kanımıza karışmıştı. Son virajı döndük ve polisler peşimize takıldı. Bütün yarışçılar kaçmaya başladı ve polis ekipleri peşimize takıldı. Avını yakalamaya çalışan aslan gibi yakalamaya çalıştılar. Ara sokağa girdim ve başımı büyük bir beladan kurtardığımı söylemeliyim. Plakam'ı çıkarttığım için, tespit edemediler. Yarışın kazananı polislerdi.