John Huskey - Refuse RP Oyuncu Şikayeti

Başlatan rekcahml_sff, 20.03.2020 19:20

« önceki - sonraki »
rekcahml_sff
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Aperion  -  John Huskey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2020 - 19:15 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kişi beni polise şikayet etti bende kimin ettiğini bulmak için gittiğimde ''ben ettim'' diyerek küfürler yağdırdılar bende sahile çağırarak kavga etmeye başladım, bir kişiyken üç kişi oldular ve denizde kovalamaca başladı. Kişiye doğru bir emote vererek denizin içine batırmak istedim kişi engele + verdi neden diye sorduğumda cevap vermeden kendisi emote verdi kovalamaca tekrar devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://i.hizliresim.com/p9fQJW.png
https://i.hizliresim.com/Yph2Ps.png

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:36
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Orada üç kişiyiz, bize karşı FEAR RP kuralını çiğnemiş bir şekilde mantıksız bir role girişerek bu rolü gerçekleştiriyorsun. Yanlışlıkla + tuşuna bastım ve sonrasında direkt olarak verdiği emote'a uydum ve karnına vurup adamı ittirdim. Savunmam bu kadar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:36
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Ek olarak verdiğim /do hatalı olsa bile sonrasında verdiğim /me ile rolümü düzelttim ve seni engelleyecek bir durumda bulunmadım.

rekcahml_sff
Şöyle, ben Ezequiel adlı kişiyi döverken siz geldiniz sonra Fear RP olarak kaçtım ben, sen orada tekken seni batırdım sen  + verdin tamam yanlışıkla bastın sonra Engel var diyorsun((Şahıs OOC yalan da yapıyor, şikayetime OOC yalanda eklensin sadece + kattım diyor o da yanlışıkla diyor ama engel var da dediği için OOC yalan)) sonra engel var deyip rol yapıyorsun bu Refuse RP oluyor.

Ve kişinin kanıdı yok, SS'i yok

John Badami Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2026 01:38
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2026 00:18
Köken Ingiltere
Popülerlik 18
Dick Pink Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2023 23:35
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.02.2026 00:05
Köken Amerika
Popülerlik 5
Güvenli bölge de agresif rol sergilediğiniz için şikayeti geçersiz sayıyorum ve iki tarafı da uyarıyorum. Oyun kurallarını inceleyin ve anladığınıza emin olduktan sonra sunucuya giriş yapın.