Prison rolleri

Başlatan Aureus, 14.05.2020 04:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İlk gün deneyimi sizin için nasıldı? Gardiyan olarak rol aldığımdan dolayı keyif alıyorum ve o gergin ortamı hissedebiliyorum. Sizin için nasıl geçiyor bu roller?

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik BOOMBOX!
Köken Isvec
Popülerlik 30
Prison rollerinin tamamen dışında biri olarak demek istiyorum ki, şehirde rol yapacak adam bulmakta zorlanıyorum ve sanırım bu birkaç gün daha böyle devam edecek... Vice suç şehri tamam ama hepiniz mi illegalsiniz dostlar?  :'(
Sonuna kadar legalciyim!

Lucca Marino Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:41
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.01.1970 02:38
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.01.1970 02:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Herkes /s'den birbirinin annesine küfür ediyor IC'de. Çoğunluk böyle. Aşırı derece tilt oldum yine. Adamların hapishane rolünden anladıkları şey birisinin annesine küfür edeyim IC'de. Chatlog desen şırıl şırıl akıyor, kendi yazdığımı bile takip edemiyorum. Belki ileride yanılırım ama ilk gün sıkıcı geldi hapishane rolleri, çok monoton. Yönetim gerçekten her şeyi iyi ayarlamış, yapmış ama rolün konusu, kendisi sıkıcı geliyor. Bir insan düz duvara bakarak nasıl keyif alabilir ki? Ben böyle düşünüyorum. Belki ileride box maçları vs. olursa eğlenceli bir şeyler ortaya çıkabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.04.2026 18:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Biraz daha fear-rp ile her şey tatlıya bağlanır, şimdilik çoğu kişinin deneyimi olmadığından işleyişi yeni yeni öğrenme fırsatı yakaladı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 22:45
Köken Amerika
Popülerlik 44
İlk gün çok sıkıcıyıdı bana göre millet birbirine /s komutu ile bağırıp duruyordu. Haliyle bu durum pek zevk vermedi. Arkadaşlar biraz sakin daha ilk gün birbirinize söverek bir şey kazanmıyorsunuz. Bir karakter yönettiğinizden emin olun. Ona göre hareket edin ve ona göre bizlerde rolden zevk ve keyif alalım.  /ame ile /c komutlarını kullanmaya özen göstermelisiniz. Chatlog üsteki arkadaşın dediği gibi şırıl-şırıl akıyor. Bir de ilk gün olma sebebiyle sıkıcı olabilir. Zamanla insanlarda /ame /c komutlarını ve /s'den gereksiz bağırmayı bıraktığı zaman yavaş yavaş keyif alacağımıza ve eğleneceğimize inanıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.03.2026 03:15
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.04.2022 22:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2022 14:59
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
İki haftadan fazladır hapishanede rol çeviriyorduk ama ilk gün bütün roller gözümün önünden geçti ve neden buradayım diye kendimi sorguladım, herkes Arog filminde 6 aydır top görmemiş carlos gibi ona buna saldırıyor, /s'den yazılan yazılar sayesinde twitch'de yayın mı izliyoruz, rol mü yapmaya çalışıyoruz çözemedik. İlk günün günahı olmaz bence ama bu gibi sorunlar çözüme kavuşturulursa çok iyi olur. Prison'a ana karakterleriyle gelenler çoğunlukta olduğu için şehirde birilerini bulmak çok zor oluyor. Umarım bir kaç güne düzene girer her şey.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
 /s altin kural c basmak herkes egilerek avluya gelsin
/s karsinizdaki masanin caprazinin caprazinin caprazinin karsisina gec don 1

gardiyanlardan bekledigim performans

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Democrituss - 15.05.2020 03:27
/s altin kural c basmak herkes egilerek avluya gelsin
/s karsinizdaki masanin caprazinin caprazinin caprazinin karsisina gec don 1

gardiyanlardan bekledigim performans
VC:JB
bir de fps modu ve bıcak gelsin mükemmel zıplayarak gardiyan kesip pk edelim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Çok eksikleri var bence, AR-GE bölümü açılınca birkaç fikir patlar.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.03.2023 17:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.03.2023 22:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —