Uyuşturcu sistemi hk.

Başlatan Vicolays, 16.08.2020 23:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Karakterimin bağımlılığı 740 civarında ve bunun eksikliğini kesinlikle görüyorum, fakat uyuşturucu kullandıktan sonra %20 hp gelmesi çok saçma. %20 hp yerine yönetim tarafından daha mantıklı şeyler eklenirse çok iyi olur.  :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.12.2025 01:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kesinlikle sunucuda uyuşturucunun cezbediciliği arttırılmalı destekliyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Arkadaşlar saçmalamayın lütfen, böyle bir durumda savaştan önce uyuşturucu kullanıp savaşa öyle girecek ve bittiğinde yeniden kullanacaklar. Böylelikle oluşacak saçmalığı açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şeye tek düze bakıyoruz gibi geliyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Safavid - 17.08.2020 11:21
Arkadaşlar saçmalamayın lütfen, böyle bir durumda savaştan önce uyuşturucu kullanıp savaşa öyle girecek ve bittiğinde yeniden kullanacaklar. Böylelikle oluşacak saçmalığı açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Her şeye tek düze bakıyoruz gibi geliyor.

Olaylar gerçekte de böyle yaşanıyor maalesef, saçmalamayın dediğin şey realite.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Dostum şöyle ki uyuşturucu bağımlılık yapan bir şey, bunu herkes çok iyi biliyor. Sunucuda uyuşturucu kullanılınca ilk 10 saniye boyuna ekrandan renk değişimleri vesaire oluyor ve sonrasında hiç bir şey olmuyor buda sunucudaki uyuşturucu trafiğinin rollerini tamamen baltalıyor. İnsanların bunu alması gerekiyor ki uyuşturcu alım rolleri ya da toplu alım rolleri dönmeli. Önerin için teşekkürler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.07.2023 11:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Li Wang Lv.2
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5

O zaman şöyle olur, karakterin başı döner ve çatışmaya girdiği anda mermi isabeti zor olur. Ama bu olursa hiç bir faydası kalmayacaktır.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Rol yapmak istiyorsanız, uyuşturucunun sadece rolsel lafı bile yeter. Derdi rol olan her şekilde yapar. Uyuşturucu bir şey vermiyor neden para vereyim diyen rol yapmasın bence gerek yok.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Safavid - 17.08.2020 22:21
Rol yapmak istiyorsanız, uyuşturucunun sadece rolsel lafı bile yeter. Derdi rol olan her şekilde yapar. Uyuşturucu bir şey vermiyor neden para vereyim diyen rol yapmasın bence gerek yok.
İşte bu role kime girmediği için bu AR-GE'i açtım. Mesela sen hiç bir işe yaramayan bir şeye neden para veresin? İnsanların bir şekilde uyuşturucuya bağlanması gerekli.

John Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.12.2023 21:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 56